• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım edermısnız anne olmak ıstıyorum <3

Viyanali589696

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
20
7
1
28
selam kızlar ben dırek konuya gırıyım bende polıkıstık over var(dı) yanı hamılelık cok zor ama Allahımın bı hedıyesı olmustu bana sanstan ama kasım da malesef 8 haftalık dusuk yaptım:KK61: doktora gıttıgımde hersey yolunda hamıle kalabılırsın dedı ılk dongumde denedım tekrar malesef tutmadı :( suan tekrar denemek ıstıyorum daha cok tecrubesı olanlar yardım nolur 8 martta regl oldum 12/13 mart arası bitti reglm duzensız ama yumurtlama tarıhım 24ü galiba nolur bana bilgi verin neyaparsam tutma ıhtımalı daha yuksek olur bende artık hayırlısıyla bi evlat istiyorum anne olmak ıstıyorum o duyguyu bende yasamak ıstıyorum :KK61::KK61:sımdıden cok tesekkur ederım Rabim olmayan herkese nasıp etsın INSALLAH :anne:

Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Pko lu olup hamile kalan çok. Yumurtlama tarihinde birer gün arayla ilişkiye girin. Dua edin sadaka verin.

Bence ovulasyon testi alın pko varsa adet düzensizliği de vardır ne zaman yumurtlama olduğunu bilirsiniz en azından. Bir kez döllenme olmuş kuvvetle muhtemel bir sorun yoktur. Yine de içiniz rahat olsun diye hormon testi yaptırabilirsiniz.

Canım 2günde bi ilişkiyle düzensiz döngünde yumurtlama gününü kaçirmazsn ilk gebeligim sorunsuzdubama 2.olmuyodu doktor polikistik over dedi 2 yil oldu duzensiz adet saç dokulmesi derken kabullendim ama kendin önce bi dene bi sure bu şekilde olmazsa doktora gidersin klomen vs kullanirsjn olur inşallah stres çok önemli önceki ilac tedavimde günlerce stresten uyudum ama bunda sadece gezip dolasip aklımdan attim başarmak çok zordu ama yapabilirsin bi ugras bulabilirsin Rabbim inşallah nasip eder

Canım 2günde bi ilişkiyle düzensiz döngünde yumurtlama gününü kaçirmazsn ilk gebeligim sorunsuzdubama 2.olmuyodu doktor polikistik over dedi 2 yil oldu duzensiz adet saç dokulmesi derken kabullendim ama kendin önce bi dene bi sure bu şekilde olmazsa doktora gidersin klomen vs kullanirsjn olur inşallah stres çok önemli önceki ilac tedavimde günlerce stresten uyudum ama bunda sadece gezip dolasip aklımdan attim başarmak çok zordu ama yapabilirsin bi ugras bulabilirsin Rabbim inşallah nasip eder
Benim önceki aylarda hiç düzenli ilişkim olmamış not da tutuyorum aynı zamanda. Bu ay ovulasyon testi aldım bari yumurtlamayı kaçırmayalım diye. Dün bi baktım şansa bütün ay boyunca gün aşırı ilişki olmuş ovulasyon zamanı 4 gün üst üste olmuş. Önümüzdeki ay hsg çektirmek istiyordum ama virüsten dolayı bir haftadır anneme bile gitmiyorum. Inşallah artık olur da hsg cektirse miydim acaba diye içimde kalmaz 😔 düşünmeme işini siz tam olarak nasıl yaptınız sürekli evdeyim düşünmeden edemiyorum

Merhaba. Geçmiş olsun ben de 6 haftalık bir düşük yaşamıştım. Rabbim bir daha yaşatmasın. Takviyelerle 2.ye hamile kaldım. Daha çok yeni inşllah bende kavuşuruz bebeğime🤲 mutlaka yumurta kalitesini artıran birşeyler kullanmalısın. Ben polenli bir macun kullandım birde hayıt suyu sabah akşam içtim. Kullandığım İlk ayda çok şükür oldu.

Benim adet düzensizliği vardı ovulasyon testi ile de takip etmek istemiyordum ben hamile kaldigim ay hayıt tohumu ve testere dişli aslan pençesi kullandim 1 ay bitmeden hamile kaldim yengem 3 yıldır olmuyordu o da bu otu içti sabah akşam hamile şimdi ben faydasi oldu gunu düşünüyorum

Benim önceki aylarda hiç düzenli ilişkim olmamış not da tutuyorum aynı zamanda. Bu ay ovulasyon testi aldım bari yumurtlamayı kaçırmayalım diye. Dün bi baktım şansa bütün ay boyunca gün aşırı ilişki olmuş ovulasyon zamanı 4 gün üst üste olmuş. Önümüzdeki ay hsg çektirmek istiyordum ama virüsten dolayı bir haftadır anneme bile gitmiyorum. Inşallah artık olur da hsg cektirse miydim acaba diye içimde kalmaz 😔 düşünmeme işini siz tam olarak nasıl yaptınız sürekli evdeyim düşünmeden edemiyorum

Bende cok stress yapiyorumm canim birazda onun etkisi var heralde olmuyor diye surekli dusunuhorum bende bugum aldim obulasyon testi silik cizgi cikti yarin normalde yumurtlama gosteriyor ama emin olamadim rabbim hakkimizda hayirlisini versin insAllah anne olmayi nasip etsin insAllah sende olumlu guzel bi sonuc alirsin canim ❤

Bence ovulasyon testi alın pko varsa adet düzensizliği de vardır ne zaman yumurtlama olduğunu bilirsiniz en azından. Bir kez döllenme olmuş kuvvetle muhtemel bir sorun yoktur. Yine de içiniz rahat olsun diye hormon testi yaptırabilirsiniz.

Aynen canim en sin ocakta regl olmustu 2 ay sonra oldum tekrar iste yarin yumurtlama gosteriyor bakalim doktor temiz gorunuyor demisti nasil oldida pko kendiliginden yok oldu anlamis degilim ona ragmen hâla duzensiz adetim ovulasyon testi aldim bugun yaptm ama silik hayirlisi cok tesekkur ederim ❤

Aynen canim en sin ocakta regl olmustu 2 ay sonra oldum tekrar iste yarin yumurtlama gosteriyor bakalim doktor temiz gorunuyor demisti nasil oldida pko kendiliginden yok oldu anlamis degilim ona ragmen hâla duzensiz adetim ovulasyon testi aldim bugun yaptm ama silik hayirlisi cok tesekkur ederim ❤
Takvimler çoğunlukla yanlış gösteriyor zaten benim de mesela ayın 12si ovulasyon gözüküyordu takvimde ama benim yumurtlamam 16sında oldu. Çok yanıltıyor o yüzden ovulasyon testiyle en azından ortalama ne zamanlar yumurta olduğunu öğrenebilirsiniz

Merhaba. Geçmiş olsun ben de 6 haftalık bir düşük yaşamıştım. Rabbim bir daha yaşatmasın. Takviyelerle 2.ye hamile kaldım. Daha çok yeni inşllah bende kavuşuruz bebeğime🤲 mutlaka yumurta kalitesini artıran birşeyler kullanmalısın. Ben polenli bir macun kullandım birde hayıt suyu sabah akşam içtim. Kullandığım İlk ayda çok şükür oldu.

Geçmiş olsun canim, rabbim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin insAllah ❤ insAllah bende yasarim tekrar o duyguyu

Sağlıklı bebek her türlü tutunur sağlıksız bebek ne yapsan da tutunmaz kuzum o yüzden boşa kafa yorma.
Ben ilk 4 ay sancılı kanamalı geçirdim üstelik istirahat edemedim çalıştım. Uzandım da eğildim de koştum da.. Sınıf öğretmeni olduğum için çocuklarla uğraşırken çocuk peşinde koşarken ne gebeliğim ne kanamam aklıma geldi. Ona rağmen tutundu bebeğim maşallah çok sağlıklı :nazar:
O yüzden akışına bırak..

Kizlarrrr hamilemiyimmm bundan bi kac gün ince paylasmistim bi konu nasil hamile kalirim diye adetim bittikten 1 2 gun sinra iliskiye girmistm yumurtlama bekkemeden arka arkaya ve kac gundur ovulasyon testi yapiorum silik cikiyordu bugun kasigim belim felan agridi sol gogsum agriyordu icimdrn bi ses dene dedi ve alrm denedim bisey cikmadi cope atacaktimki bi baktim boyle silik bi cizgi sizce varmi? Düsük yaptigim hamileligimdede ilk boyle cikmisti cok erken oldugu icin varmi sizcre cok heycanliyim nollurr dua edin olsunn cok istiyoruzz Allahim olmayan herkese nasip etsin sisce varmi simdiden tesekkurler güzellerim 🥰

Eklentiler

• IMG_20200327_195007_884.jpg
    IMG_20200327_195007_884.jpg
    18,2 KB · Görüntüleme: 27
Back