Yaa bende cok arastiriyorum inan ama bu deiklerin icimi ferahlatti korkuyorum da fazlasiyla bende film cektirmelimiyim acaba sence gununde adet oluyorum ama allahtan cevap verdigin icin cok tesekkurler canim bu arada forumda nereye yazsam tam cevap alamiyorumCanım daha önce yazmıştım sanırım aynısı bendede okdu kurtaj sonrasi iki ay yogun adet gördüm normaldi adetim sonra 3. Aydan itibaren adetlerim azaldı üç sene oldu hala az görüyorum gün olarak aynı uzunlukta ama miktarı azaldı ve bu üç senede gezmedigim doktor kalmadı herseyim normal çıkıyor rahim filmide cekildim oda normal bir sorun yok anlamadım gitti forumda biara sen gibi çok yazdım kendim gibi sonradan azalan yapisikliktan suphelenen kisilerle tanistim bazisi tekrar hamile jalip bebek sahibi oldu yani anlayacagin stres yapma sebebi ne ogrenemedim ama ne hamile kalmana engel nede bisey gittigim doktorlarda önemli olmadigini bunu niye taktigimi anlamadiklarini söylediler :)
Yapisiklikla alakasi yoktur canim kist olmus olabilir kotu dusunursen kotu olur kanser hastalari bile mutlu olarak kansei yeniyorlar lutfen pozitif olalim;-)Ben gecen yil temmuzda kurtaj oldum hic oyle kanama agrim olmadi kurtajdan sonra kurtaj oldugum doktorada iyi diyorlar cok guleryuzlu ve nazik bir bayandi benim 3.adetimden itibaren adetimdr degisiklik oldu miktari azaldi ve hic kahve lekelenme gormezdim ben ondan sonra gormeye başladım adetlerim hep duzenli gununde gelir 10 gun öncr folukul sayimi yaptirmaya gittim 3.gunu 14 cikti e buda normal ama sorun ne olabilir yapisiklik sonraadan olabilirmi 2 aydan sonra korkuyoru
Ya gecen haftalarda doktora gittim ultrasonda gayet iyi bakti iste folukulleride saydi burda bir sorun yok hatta gayet iyi dedi ben ne sorunvar onu cozemedim ama merak edip duruyorumYapisiklikla alakasi yoktur canim kist olmus olabilir kotu dusunursen kotu olur kanser hastalari bile mutlu olarak kansei yeniyorlar lutfen pozitif olalim;-)
Ben 3 defa alttan muayene oldum kimse olumsuz birsey soylemedi duzenli olarak yilda 2 yada 3 kere ultrasonda karindan kist vs varmi baktiririm ben ama henuz rahim filmi cektirmedim adetlerim duzenli hep gununde gelir hic sasmaz benim senin nasil adetlerin pekicnm kurtajdan sonra duzen sasabilio bazen rahim gebelige hazirlanir derler...
ama mutlaka bi doktora alttan muayane ol bazilarinda kurtajdan sonra tuplerde yapisiklik olabiliomus bunu anlamak icinde rahim filmi gerekli benim doktorum yani yeni doktorum rahim filmi istedi .alttan bakti pco lu ciktim.
kurtaj olmustum ilk gebeligimde bakalim hsg(rahim filmi) de ne cikacak
Ya gecen haftalarda doktora gittim ultrasonda gayet iyi bakti iste folukulleride saydi burda bir sorun yok hatta gayet iyi dedi ben ne sorunvar onu cozemedim ama merak edip duruyorum
Iste duzensiz aslinda her ay oluyorum ama duzensizdedigim cogu ay leke gibi az gelip bitio oyuzden duzensiz diyorumBen 3 defa alttan muayene oldum kimse olumsuz birsey soylemedi duzenli olarak yilda 2 yada 3 kere ultrasonda karindan kist vs varmi baktiririm ben ama henuz rahim filmi cektirmedim adetlerim duzenli hep gununde gelir hic sasmaz benim senin nasil adetlerin peki
Hormon testi yaptirmadan doktor pco demesine size sasirdim baska bir doktora daha gidin bence benim ilk gun tam sokulmez 2.3.gun normal olurum sonra azalir 5.gun bitet adetim sizin nasil killanma vs durumunuz varmiIste duzensiz aslinda her ay oluyorum ama duzensizdedigim cogu ay leke gibi az gelip bitio oyuzden duzensiz diyorum
Yumurtaliklarimda kistler var bunlarda pco dmekmis daha hormon testi yapmadik adet olunca yapilacak doktor pco dediHormon testi yaptirmadan doktor pco demesine size sasirdim baska bir doktora daha gidin bence benim ilk gun tam sokulmez 2.3.gun normal olurum sonra azalir 5.gun bitet adetim sizin nasil killanma vs durumunuz varmi
Killanmam yok adetim en az3 gun en fazla 7 gun surer ama geneli 5 gundurHormon testi yaptirmadan doktor pco demesine size sasirdim baska bir doktora daha gidin bence benim ilk gun tam sokulmez 2.3.gun normal olurum sonra azalir 5.gun bitet adetim sizin nasil killanma vs durumunuz varmi
Sen her doktora guvenme baska doktorada git bence dogru teyit etmek icinKillanmam yok adetim en az3 gun en fazla 7 gun surer ama geneli 5 gundur
Sen her doktora guvenme baska doktorada git bence dogru teyit etmek icin
en iyi hu doktor cnm.yakin arkadasimda gidio ona o tavsiye etti bi kac kisi daha onermisti .baska doktora gitsemde ayni sonuc cikar cok belli usgde yumurtaliklarimda kistle var ustten bakinca bisibuok ama alttan bakinca kist gorunuoSen her doktora guvenme baska doktorada git bence dogru teyit etmek icin
Allah allah hormonlarina da baktir bakalım ne cikicak merak ettim çünkü bir doktor bana oyle demisti ben kafama cok takmistim nasil olur cok duzenli her seyim diye farkli farkli 4 5 doktora gittim o doktorun yanlis bilgi verdigini sonradan anladım o yuzden dedim hemen guvenme diyeen iyi hu doktor cnm.yakin arkadasimda gidio ona o tavsiye etti bi kac kisi daha onermisti .baska doktora gitsemde ayni sonuc cikar cok belli usgde yumurtaliklarimda kistle var ustten bakinca bisibuok ama alttan bakinca kist gorunuo
Alttan muayenede ultrasonda cikti cnm dier doktorun yaptigi tahlile gore pcoluyum adet oldugumda hormon testi yapilacak bu pco olayi duzenli adet olunca gecermis bu kistler ben adet oluyorum ama yogun sekikde deil leke seklinde oluyorum bunun sebebide bu kistlermis rahim filminden sonra hir ay deneyip sogan kuru yapmayi dusunuorumAllah allah hormonlarina da baktir bakalım ne cikicak merak ettim çünkü bir doktor bana oyle demisti ben kafama cok takmistim nasil olur cok duzenli her seyim diye farkli farkli 4 5 doktora gittim o doktorun yanlis bilgi verdigini sonradan anladım o yuzden dedim hemen guvenme diye
Bana o doktor oyle deyince cok canımı sıktı bende sogansuyu icmistim ama boşa icmisim:))))sukur bir sorunum yok burnunu kapat ic bisey anlamiyosun bende rahim filmi cektirmeyi dusunuyorumAlttan muayenede ultrasonda cikti cnm dier doktorun yaptigi tahlile gore pcoluyum adet oldugumda hormon testi yapilacak bu pco olayi duzenli adet olunca gecermis bu kistler ben adet oluyorum ama yogun sekikde deil leke seklinde oluyorum bunun sebebide bu kistlermis rahim filminden sonra hir ay deneyip sogan kuru yapmayi dusunuorum
Bnm doktorum yumurta tembelligi var sende dedi bu doktorda pco dedi demkki pco var ultrason elimde var besbelli kistler zaten cnm oyuzden icim rahat bide rahim filmi cektireyim ozmn ne olucak bakalim bir ay deneyip.ikinci ay sogan suyu yapicmBana o doktor oyle deyince cok canımı sıktı bende sogansuyu icmistim ama boşa icmisim:))))sukur bir sorunum yok burnunu kapat ic bisey anlamiyosun bende rahim filmi cektirmeyi dusunuyorum
Anladim canim insallah hallolur herseyinBnm doktorum yumurta tembelligi var sende dedi bu doktorda pco dedi demkki pco var ultrason elimde var besbelli kistler zaten cnm oyuzden icim rahat bide rahim filmi cektireyim ozmn ne olucak bakalim bir ay deneyip.ikinci ay sogan suyu yapicm
Amin insalalh seninde ole olsun tez vakitte gobusunde olsun bebisin insallah cmmmmAnladim canim insallah hallolur herseyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?