Kızlar yardım eder misiniz ?

Ysmdfn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
7.403
10.650
merhaba kızlar. Bu ay ilk defa denemelere başladık. Adetimin biteli 5 gün oluyor. Adet bitiminde ilişkiden sonra 2 gündür belimde ve kasıklarımda ağrı hissediyorum. Yumurtlama günüme daha var diye düşünüyorum ama yinede kaçırmamak için bugun ovülasyon testine başladım ve 2. Çizgi silik belli oluyor. Yumurtlamamı başlıyor Mu fikir verebilir misiniz bana ?

Eklentiler

• image.jpg
    106,6 KB · Görüntüleme: 128
Son düzenleme:
Yumurtlamam normalde adetin 14 yada 15. Günü oluyor,kasıkta batmayı hissediyordum o dönemde. İlişkiden sonra bel ve kasık ağrısı bide bu 2. Silik çizgi kafamı karıştırdı..

Yumurtlamam normalde adetin 14 yada 15. Günü oluyor,kasıkta batmayı hissediyordum o dönemde. İlişkiden sonra bel ve kasık ağrısı bide bu 2. Silik çizgi kafamı karıştırdı..
Tatlim teste gore daha var koyu olmasi lazim cunku silik cizgi her halukarda olur ovulasyonda.sen iuisi mi hic dusunme akisina birak calismalara tam gaz devam et

söyledikleriniz yumurtlama belirtisi, hamilelik için henüz daha çok erken ama kalmak istiyorsanız bu günleri iyi değerlendirin

İlk defa kullanıyorum testi. 2 çizgi çıkınca panikledim :) teşekkür ederim.. Adet oldum ve bitti şuanda çalışma aşamasındayım,adet olunca hamile olunmadığını biliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…