Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1151811
kızlar ben nişanlılığımı böyle düşünüyorum önü kısa arkası uzun modellerden sizce nasıl garip olur mu :S
Eki Görüntüle 1151811
kızlar ben nişanlılığımı böyle düşünüyorum önü kısa arkası uzun modellerden sizce nasıl garip olur mu :S
ailesinde geneli kapalı ama anlayışlı insanlar bende ne yapacağımı bilemedim nasıl tepki olur acaba
Nişanlanan sensin. Millete ne? İstiyorsan giy, beğendiysen giy, kimseye laf düşmez. Eklediğin resimdeki elbiseyi beğenmedim kaba hatlara sahip, bu eklediğim türde model kullanırsan daha hoş olur bence. Hayırlı olsun.Eki Görüntüle 1151827 Eki Görüntüle 1151829 Eki Görüntüle 1151830
Model olarak önü kısa arkası uzun olur neden olmasın sonuçta sizin nişanınız canınız ne istiyorsa onu giymelisiniz ama elbisenin kendisini beğenmedim böyle tarzda daha zarif birşeyler bulabilirsiniz muhakkak hayırlı olsun şimdiden
Ailenin geneli kapalıysa belki sana o an birşey söylemezler ama bakışlardan garip bulduklarını hissedebilirsin. Ya da sonradan bunla ilgili kötü yorum yapıldığını duyabilirsin.
Bence önce karşı tarafa bu tarz modelleri göstererek düşüncelerini bir yokla öyle karar ver.
Ama en önemlisi senin kendini nasıl mutlu hissedeceğin o yüzden sonradan pişman olmayacağın, içinde ukde kalmayacak bir kıyafet tercih et.
olmaz canim uygun dusmez. Masumiyetini kaybetmis bu elbise guzel ama uygun degil bence
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.