• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kızlar yardım eder misiniz

No408

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
270
241
133
24
kızlar sizce bu gelinlik nasıl, prenses model istemediğim için değişik bişey olsun dedim ama güzelmi sizce bundan diktirsem

Eklentiler

• $img20130516_13401658.jpg
    $img20130516_13401658.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 126
  • $img20130516_13402828.jpg
    $img20130516_13402828.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 134
Son düzenleyen: Moderatör:
haklısın canım arkadaşımın gelinliği düğününde beğenmiştim malesef elimdeki resimler bunlar...fazla kabarık değil etekde sadece şerit şeklinde üstteki dantelden var onun dışında sade üstü dantel

bu arada ikinci de üstünde bolero olduğu için farklı görünüyor olabilr

Sonuçta sen gerçeğini görmüşsün ve beğenmişsin belki bizim burda gördüğümüz şekilde değildir yani o uzun kol kısmı gelinliği başka bi hale getirmiş kolsuz olunca daha bi güzel ama kollu olması biraz perde gibi göstermiş gelinliği. kesinlşikle hevesini kırmak istemem aama senin için özel bi seçim sonuçta o yüzden objektif olmak isterim bu tarzda farklı gelinliklere de bakabilirsin bence.

Canım daha diktirmediğin için raha konuşuyrum ama açıkcası hiç beğenmedim basit duruyor ve gelinlik gibi değil prenses model dışında çok tatlı modeller de var bence araştırmalısın canım

Zevk meselesi ama çokk eski bir model bu hiç beğenmedim çok kötü gelinlik bence daha iyilerini diktirebilirsin balık model çok daha güzel modeller var mesela bir tane ekliyim

Eklentiler

• $balik-model-gelinlik8.jpg
    $balik-model-gelinlik8.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 81
5 yıl oluyor ben bu gelinliği beğeneli ..haklısınız biraz modası geçmiş bi kaç değişiklikle kullanırım demiştim ama beğenen çıkmadı..sağolun kızlar yorumlarınız için

Ben hiç beğenmedim bu gelinlik tarzı çok eski kaldı altı saten inmiş falan bence böyle bi hata yapma ...

kızlar sizce bu gelinlik nasıl, prenses model istemediğim için değişik bişey olsun dedim ama güzelmi sizce bundan diktirsemEki Görüntüle 779136 Eki Görüntüle 779138

Bence de modası biraz geçti bu gelinliklerin. Ama herşey modaya bağlı değil tabii ki.

Modeli beğendiyseniz önerim kumaşın farklı seçilmesi ve daha iyi dikim yapan bir yere yaptırılması olabilir. Tek kat saten kullanılmış sanırım eteğinde, tarlatanın halkaları bile belli oluyor.

Back