inşallah canım ama sence belli olur mu ilişkinin üstünden daha 2 gün gecti bu kadar erken belirti olur mu ki :26:
simdı canım ben bu ayın 21 ınde adet oldum 26sında temızlendım ..28inde de ilişkim oldu ..yani adetin ilk gününden itibaren 8.gün iişkim oldu ..26 gunde bir adet oluyorum ıkı adet aram 21 gun 5 gunde adetli gunlerım dongüm 26 oluyor bu durumda 14 gün çıkarınca adetin başlamasından itibaren 12.gün yumurtlama günüm o da 1 ocağa denk gelıyor ..bu durumda benim riskim var mı acaba
işte canım bende bunu sölüyom yani önce hamile kalman için yumurtalama gününü bilmen lazım ve yumurtanın catladıgını anlaman lazım o yüzden mesela 10 12 14 16 böle calışarak yumurtlama günlerine rastlayabilme sansın var o yüzden simdi daha cok erken kusum
yok cnm o psikolojiktir
hamile olsan aslaa bu kadar belirti omaz.
ki bnce kalmamışsındır daha hamile.
2 gün geçmiş üstünden bide
hemen anlaşılmaz.
çift günlerde yani hımm tamam canım bilmiodum bunu .. pekı yumurtanın catladıgını nasıl anlarım ki
evet canım benim valla ben ilaçla hamile kalmıştım klomen kullanmıştım da o yüzden feci bi kasık agrısı ve akıntıyla anlamıştım kuzum hadi bakalım sıkı calış gelsin yegenimiz inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?