Kızlar yardım eder misiniz?

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.684
3.220
Kızlar selam:) Ben spora başladım.Bugün ikinci gidişimdi.10 da salondaydım. Fakat et kesiği oldum kaydirigubbakcemile3 Şuan hani, askılı giyince yanlardan bıngıldaklar çıkar ya koltuk altından, tam oralarım fena ağrıyor=) Ben bu sporu haftada 3 gün yapsam olmaz mı? Aslında başlarken hergün yapıcam diye kafama koymuştum ama, pestilim çıkıyor=))) Gerçi 1 saat 20 dk filan sürüyor toplam. Ne diyorsunuz? 3 gün de işe yarar mı yani? Kilo vermem lazımda.Hızlandırmam, hareket etmem lazım.

Ağrılar hamlığınızdan dolayıdır :)
Hergün yaparak vücudunuzu zorlamayın..
3 gün ile başlayın.Sonrasında gün sayısını arttırın.
Tabiki işe yarar.Kalori yakıyorsunuz :)
Oruçlu değilseniz suyu eksik etmeyin.
Kolay gelsin.bayanssulusmile

ayrıca magnezyum ve kalsiyum tüketin bu da kas kasılmalarınızı engeller.

Seda,oruçlu değilim:) Spor sırasında 1,5 filan içiyorum. İlk 3 gün başlayım sonra yükseltirim :) Haklısın...teşekkür ederim cevabın için.

Kimyager, mesela ne tüketmeliyim, benim pek bilgim yokturda=)))

Oruçlu olmaman daha iyi :)
1.5 litre çok iyi bir rakam..
Ama hepsini bir anda yüklenme..
Yavaş yavaş iç ki terini soğutmasın :)

step yap .hizli kilo vermek istiyosan.bacaklarini acayip inceltiyo. step in üstünde ilk önce yirmi .daha sonralari yarim saate cikar.en etkili step .yürüme bandindan .hepsinden fazla kalori yakiyosun.

spora yeni başladığın için ve vcudun alışkın olmadığı için hamlamışın..bence 1 haftadan alışırsın.kendine bi hedef koymuşun ve daha işin başında pes etme hergun git daha etkili sonuç alırsın...:dance:

Cevaplar için çok teşekkür ederim kızlarr=)) Çok yardımcı oldu. Kimyager mutlaka yiyeceğim o dediklerini=)

Hahaha bu arada, arkadaşımın adından yazmışım:)))))))))))) Arkadaşımda kalmıştım da:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…