• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım eder misiniz

hangisi en çarpıcı en çekici parfüm:)

• cacharel amor amor

OY: 0 0,0%
  • lolita lempicka

• gucci rush 1

• gucci rush 2

• Ankete Katılan
    12
  • Anket Kapalı .

black_catt

`кαуιρ ¢єη&#
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
245
2
318
35
Sakarya
merhaba kızlar bugün forumda ve başka sitelerde en çarpıcı parfüm hangisi acaba diye baya bi araştırma yaptım ama karar veremedim yorumlara göre bi sürü parfüm adı yazdım ve sizlere danışmak istiyorum. orjinal güzel bi parfüm almak istiyorum erkek arkadaşımla buluşurken yada özel gnlerde filan kullanabileceğim. eh o da 100tlden aşağı olmadığı için rastgele alamam beğenmeme olayı olabilirse, iş yoğunluğumdan gidip deneme fırsatım da olmadığı için sizlerin kullanıp da edindiğiniz deneyime ihtiyacım var anket yapacağım bu yüzden lütfen oylayın :) bu arada parfümün tenle de alakalı olduğu söyleniyor ya ben beyaz tenliyim koyu renk saçlıyım bana hangisi gider hangisini almalıyım? isteğime en uygun hangisi olur?

carolina herrera 212 sexy yada calvin klein euphoria olmalı çünkü hipnoitik ve lolita çok ağır amor artık herkeste oldu :) agent dersen o çok pahalı :) ve zaten bence o kadar abartıldıgı kadar bir parfüm değil :)) yardımcı olduysam ne mutlu.....

bu arada gucci ler varmış... gucci rush da artık çok eski ama gucci rush 2 de güzel ama dediğim diğer iki parfüm bence daha etkili...:CüvCüv:

sağolun kızlar cevaplar için şimdi yorumlarınıza göre 4e düştü aklımdakiler:)

carolina herrera 212 / ck euphoria / gucci rush2 / hypnotic poison
bunlardan hangisini seçerdiniz peki mesela hangisi en güzeli?

merhaba kızlar bugün forumda ve başka sitelerde en çarpıcı parfüm hangisi acaba diye baya bi araştırma yaptım ama karar veremedim yorumlara göre bi sürü parfüm adı yazdım ve sizlere danışmak istiyorum. orjinal güzel bi parfüm almak istiyorum erkek arkadaşımla buluşurken yada özel gnlerde filan kullanabileceğim. eh o da 100tlden aşağı olmadığı için rastgele alamam beğenmeme olayı olabilirse, iş yoğunluğumdan gidip deneme fırsatım da olmadığı için sizlerin kullanıp da edindiğiniz deneyime ihtiyacım var anket yapacağım bu yüzden lütfen oylayın :) bu arada parfümün tenle de alakalı olduğu söyleniyor ya ben beyaz tenliyim koyu renk saçlıyım bana hangisi gider hangisini almalıyım? isteğime en uygun hangisi olur?

canım ben de eskiden böyle liste yapardım,önüme koyar düşünürdüm şunlardan hangisi alım diye,ama gittiğimde bambaşka kokular alıp çıkiyördum..neyse ki şimdi durum farklı-tüm listeyi alabiliyorum...zengin mı oldum?hayır..sositososito.....kalitesizi de almiyorum...sadece bi parfüm firması buldum,ordan 1/5 fiyatına alıyorum hem de parfüm,EDP veya EDT değil.Tüm Türkiyede de 4 parfüm siparişte kargo ücretsizdir..:lepi: harika dimi??

yardımcı olan herkese çook teşekkürler şimdi çok vaktim olmadığından anketi inceleyemedim ama akşama bakacağım çünkü 2-3 gün içinde siparişi vereyim diyorum geç kalmadan da gelsin bakalım yorumlarınızı iyice okuyayım da

canım ben de eskiden böyle liste yapardım,önüme koyar düşünürdüm şunlardan hangisi alım diye,ama gittiğimde bambaşka kokular alıp çıkiyördum..neyse ki şimdi durum farklı-tüm listeyi alabiliyorum...zengin mı oldum?hayır..sositososito.....kalitesizi de almiyorum...sadece bi parfüm firması buldum,ordan 1/5 fiyatına alıyorum hem de parfüm,EDP veya EDT değil.Tüm Türkiyede de 4 parfüm siparişte kargo ücretsizdir..:lepi: harika dimi??

bu arada bu gerçekten mümkün değil mi? eğer öyleyse çok iyi gerçekten :1shok: ama orjinal parfüm alıyorsunuz değil mi

kızlar carolina herrera 212sexy de karar kıldım euphoria ile ikisi arasında kaldım baya sizin de yorumlarınız neticesinde ama 212 daha güzel sanırım içeriğini filan okuyunca biraz.
şekerli vanilyalı ama çok baymayan bi kokuymuş değil mi hem adı da böyle olduğuna göre herhalde çarpıcı-kışkırtıcı bişeydir :utangac: sizde doğru karar mı sipariş vereyim mi?

koku tenden tene değişir canım, sıktıktan sonra saate göre de değiişir. sakın parfümü denemeden alma, hatta sana tavsiyem sıkmadan koklayıpta beğendiğin bir ve ya iki parfümü sıktır bileğine sonra biraz bekle dolaş birkaç saat...biraz yaşa o kokuyla, bakalım gerçekten beğenecek misin? ondan sonra satn al.

koku tenden tene değişir canım, sıktıktan sonra saate göre de değiişir. sakın parfümü denemeden alma, hatta sana tavsiyem sıkmadan koklayıpta beğendiğin bir ve ya iki parfümü sıktır bileğine sonra biraz bekle dolaş birkaç saat...biraz yaşa o kokuyla, bakalım gerçekten beğenecek misin? ondan sonra satn al.

haklısınız aslında ama işte deneme fırsatım olmadı :( normalde hep avondan alırdım ben bakardım falan ama bu sefer hem kalıcı hem de değişik çekici bişi olsun istedim yorumlara göre de karar verdim kendim de araştırdım bunda karar kıldım siparişi verdim bakalım inş beğenirim yorum yapan yardımcı olan herkese de teşekkürler :)

Back
X