• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar yardim eder misiniz?

Hayatin Mucizesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2020
90
29
3
25
Evlenmeden once idrar yolu enfeksuyonum oldugunu biliyordum suan da idrar yolu enfeksiyonu oldugundan dolayi hamile.kalamiyorum
Bana onerebilceginiz evde tedavi yontemi var mi varsa neler?
Bu pandemi doneminde hastaneye gitmek istemiyorum da ..

Evlenmeden once idrar yolu enfeksuyonum oldugunu biliyordum suan da idrar yolu enfeksiyonu oldugundan dolayi hamile.kalamiyorum
Canım yinede doktora git derim bende 2 senelik evliyim hamile kalamıyorum ama mecburum gitmeye belki başka sebeplerden olmuyor bilemezsin bi doktora görünüp testlerine vs baktı derim belki eşinden dolayı olmuyor

Soğan kürü iltahabı söküp attığını duydum araştırın isterseniz

canım aynı şey bende de var evlenmeden önce hep bi idrar yolu enfekiyonu evlenince daha da arttı ve doktorum bana fitil ve bir ilaç verdi onları kullanıcam ama idrar yolu enfeksiyonu gebeliğe engel değilmiş bizzat kendi doktorumdan öğrendim acaba bu yüzden mi olmuyor dedim alakası yok dedi bide sirkeli su içmeni öneririm birebir

canım aynı şey bende de var evlenmeden önce hep bi idrar yolu enfekiyonu evlenince daha da arttı ve doktorum bana fitil ve bir ilaç verdi onları kullanıcam ama idrar yolu enfeksiyonu gebeliğe engel değilmiş bizzat kendi doktorumdan öğrendim acaba bu yüzden mi olmuyor dedim alakası yok dedi bide sirkeli su içmeni öneririm birebir
Nasil icmeliyim sirkeli suyu ne kadar sure ile

Back
X