kızlar yardım.doktor 250 yada 275 cc dual plan uygun gördü.cok ufak ama ya :(

darkbloom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
118
4
98
Bursa
büyük istediğimi belirttim ama 275 ya da 250 cc dedi bana.ben ufak istemiyorum ki.büyük istiyorum.of yaaa napcam ben.275 taktırıp memnun olan var mı mafoldumben
dual plan yöntemiyle yüksek profil yapcakmış

bana kucuk geldı acıkcası ama vucut yapını doktorun bılıyo ve vucuduna en uygun olanı solemıstır..300 sankı daha ıı durur gıbı sende ama en dogru kararı doktorun ve sen verceksın

vücudun çok güzel mükemmel.tek kusurun göğsün,ve senin icin bu bi estetik değil,gereklilik dedi.250 , 275 kücük ama dedim,resim göstermesini istedim,gösterdiği resimlerdeki göğüsler de kücüktü.cilt yapın esnek değil,ve daha büyüğünü koyarsam top gibi belli eder kendini dedi.ne bilyim ya.insan yaptırmısken büyük olsun istiyo.seninki kac cc gizeml

375 sağ 350 sol..benım hıc yoktu ama sol hafıf cıkıtı oldugu ıcın orantıladı ama benım omuzlarım genıs ve gogus kafesım de genıs..1 doktorla daha gorus ıstersen en azından bı fıkrın olur..ama bazen hastalar cok buyuk ıstıyo benım doktorumun 500 cc kullandıgı hastasıda var..kadının oncedende sılıkonmus ve daha buyugunu ıstemıs doktorum onermemıs ama kaadın ılla ısteyınce gogus yapısıda ızın verınce yapmıs ama cook buyuk durmustu oda..bazen uygun gorulenden buyuk kullanıldıgında kasından dolyı protez saga sola gıdemedıgı ıcın asagı dogruda kayabılıyo bu sefer ınce uzun bı gorunum oluyomus..benım doktorum bana bole acıklamıstı..gogus yapın el vermıyosa cokta buyuk dusunme..300 u sor sadece doktoruna nasıl olur dıe..

bikaç tane resim buldum nette.telefonuma attım.ameliyat öncesi ve sonrası olarak istediğim büyüklük.onu göstercem doktoruma.eğer bu şekilde olcaksa ameliyat olcam dicem.gerçekten öyle ama.çektiğim sıkıntıya değmicekse,ameliyattan sonra istediğim böyle değil deyip üzüleceğime hiç yaptırmam daha iyi.zaten meme altı kesisi olcak diye yeterince üzgünüm :2: :gitme: izi kalcak dimi :gitme:

en rısksız yontem bılıyomusun..benımde meme altı kesısı ve doktorum dıgerlerınıde anlattı .. hıc bı ız tamamen gecmez koltuk altındann yapsam guneslenırken ız bellı olacak ıster ıstemez dedı ama meme altını daha ııyı kamufle edıyosun..bıde contractubex var dıkıs ızlerıne ıı gelıyomus benım doktorum mucızeler bekleme ama kullanmak ıstıyosan kullan dedı..bende kullanıyorum ama uzun sure kullanmak gerekıyo mesela 6 ay yada 1 sene kesın sonuc almak ıstıyosan ..sen doktorunun yaptıgı amelıyat resımlerıne baktın mı ızler nasıl..

resimler dikişler alınmadan önceki resimlerdi.ve ayyy onlar ne öyleeeeeeee :1shok: dedim.doktor da şaşırdı tepkime.benimki de mi böyle olcak dedim.ama iz kalmıcak.meme başı çevresi bile izi daha çok belli eder gibi bişeyler dedi.meme başı çevresi iz olayı için daha avantajlı değil mi gizeml ?

bi de şeyi merak ediyorum ya bilmiyorumkismile siz yaşadınız bilirsiniz.aneztezi yapılırken iğne vuruluyo ya, yakan bi ilaç mı içinde.ben iğneden çok korkuyorum ohaoldumsmile

yok cnım sana damaryolu acıyolar ve damar yolundan verıyolar narkozu..hıc bısey hıssetmeden kut dıe gıdıyosun..ben doktorumla konusurken dallıp gıtmısım..yakan bısey degıl..hıssetmeden uykuya dalıyosun..

bi de şeyi merak ediyorum ya bilmiyorumkismile siz yaşadınız bilirsiniz.aneztezi yapılırken iğne vuruluyo ya, yakan bi ilaç mı içinde.ben iğneden çok korkuyorum ohaoldumsmile

ya sorma ben de ameliyat olmayı düşünüyorum ve inanır mısın ameliyattan çok ameliyat sonrası takacakları serumu düşünüyorum. elimin üzerine serum taktıranıyorum da. en azından koluma taksınlar (

sen nasıl ıstersen ona gore ayarlıyolar mesela benım elımın ustu ıgneyı kabul etmıyo o yusden kolumdan taktılar serumu..kormayın yaa olduktan sonra bumuydu dıyeceksınız tabı ılk dort gun yatıp kalkmanın harıcınde..

ya benim kabul ediyor mu etmiyor mu bilmiyorum. hiç serum tekılmadı bana ama elimin üstündeki damarları görünce bile fena oluyorum. benimki keyfi sayılır ama vallahi çıkartır atarım herhalde o serumu elimden.

serumu büyük ihtimal biz baygınken takarlar

bende 1 buçuk ay önce oldum ameliyatımı. aynen daha önce hiç serum takılmamıştı tek korkum oydu ama hiç anlamadım bile nasıl takıldığını. anestezi doktorum süperdi ben seni üzmem dedi ve en ince iğneden taktı konuşurken hiç anlamadım uyumuş gitmişim. ameliyattan sonrada 1 tane serum takılmış onuda ben hiç görmedim zaten hep uyuduğum için bilmiyorum ben uyandığımda serum bitmişti. hiç korkulcak birşey yokmuş yani. bunlar çok ufak şeyler canım hiç kafana takma hepsi gelip geçecek.tekrar o güne dönmeyi öyle çok isterdimki anlatamam hayatımın en güzel günü benim için o yüzden o acılar vız geliyor insana bana 225 cc kas üstü damla protez takıldı meme altı kesisiyli koydu doktorum. albümüm var fotoğraflarıma bakabilirsin. sana tavsiyem cc olayını çok iyi araştır. bir iki doktordan fikir al sonra karar ver ilk başlarda iyi gibi geliyor ama insan gözü alıştıkça doyumsuz oluyor. aslında doktorum benim tam istediğim gibi yaptı ameliyattan öne isteklerimi sölemiştim tam ona uygun yapmış ama şimdi diyorumki keşke beklentimi biraz daha büyük tutup ona göre istekte bulunsaymışım doktorumdan. hep korktum çok büyük olur çok belirgin olur diye devamlı büyük olmasın 36 bedenlere olabileyim beni kilolu göstermesin diye diye doktorumu korkuttum oda ameliyatta denemiş 200-225-250 225i uygun görmüş.250yide koyabilirdim ama o kadra konuştuk ameliyattan önce dedi senin isteklerine uymak istedim dedi.... şimdi çok mutluyum aslında çok memnunum ama bugünki aklımla o güne geri dönsem doktoruma hiç korkmayın biraz büyükçe olsun 250den aşağıya koymayın derdim... ama 300 lere çıkmakta asla istemezdim onlarda bana çok büyük olurdu herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…