Çocuk Hastalıkları kızlar yardım!!! diş sorunu :((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

cicibebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2009
83
2
bebegim 1 hafta sonra 8 aylık olacak gecen hafta sabah alttan 1 tane dişinin patladıgını farkettim aksama dogru baktıgımda da 2 side elimi kesmisti disler patlayana kadar cok sukur pek bi sorun yasamadım durduk yere aglamalar mızmızlanmalar ve gece nobetleri dısında... simdi disler yavas yavas buyuyor ama bebegim hic bisey yemiyor cıldırıcam sabah 100-150 ml kadar biberona tahıllı sutlu yumurtalı pekmezli kahvaltı hazırlıyorum uykulu uykulu onu iciyor uyuyor. sonra butun gun kabus gibi.en sevdigi meyveleri bile kasıgı agzına goturunce aglıyor ittiriyor sanki iskence yapıyorum.sonra denerim diye ara veriyorum oynuyoruz geziyoruz gayet de mutlu yemek saatleri dısında. hergun cesit cesit corba yapıp deneyip olmayınca corbalar cöpe gidiyor ben de sinirden hasta olucam meme de istemiyo memeyi gorunce hemen yuvarlanıp kafayı ceviriyo nasıl boyle ac kalabiliyor (( ve bu durum ne zaman duzelir sizce?? alt disler cıktı ya sebep bu mu yoksa diger disler de mi gelior ? tecrubeli anneler yardım edin doktor tavsiyesi ile antidepresan kullanmaya basladım ve migren teshisi konuldu sasırmıs ve cok gergin durumdayım mafoldumben

canım ya valla aynı benim oğlanı yazmışsın sanki. seni o kadar iyi anlıyorumki, dişlerimi sıkmaktan mahvoldum , klava: şu son bir aydır anamdan emdiğim süt burnumdan geldi resmen :sinifsinif: bu hengamede benimki emmeyide bıraktı o da cabası oldu. :sinifsinif: bi çözüm bulursak paylaşalım. tecrübeli annelerden acil yardım kaydirigubbakcemile5

valla kızlar,ben bu olayı mart ayından beri yaşıyorum.iştahsızlık had safhada.mart ayından beri sadece 200 gr aldı,düşünün halimi.saç diplerim dahil her yerimde yaralar çıktı stresten.
çok zayıf ama bi o kadarda hareketli bi bebek.sanırım forumdaki en zayıf bebek benimkidir.
aylardır üzülmekten harab oldum.her türlü tahlil yapıldı hepsi temiz şükür..sağlığı yeri,nde maşallah,o da bana yetiyor.
diş mahvediyo miinişleri sizinkiler diştendir büyük olasılıkla.sabırlı olunikısa süre sonra düzelirler.
benimki böyle geldi böyle gider alıştım tüm gün aç olmasına artık..
sağlıklı günler minişlere..

incileriniz hayırlı olsun
diş sıkıntısı bebekleri çok etkiliyor dişler çıktıktan sonra uzaman aşamasında ne gece ne gündüz belli olmuyor iyice huysuz oluyor bebekler hem sıcak hem dişler etkilemiştir iştahını çok takma canım kafana zamanla düzelecek iantlaşmaya gelmiyor bebeklerle pes ettiriyorlar
bir kaç denemede yemezse zorlamamk gerekiyor
bebeklerin bir günleri bir günlerine uymuyor sağlıkla ağrısız sancısız kalan dişleride

bizde inci falan da yok.
kızım 6 ayını bitirdi ama son 3-4 gundur ınanılmaz istahsız. denemedıgım yontem yapmadıgım şebeklik kalmadı yok yemiyor...
emmiyor da 2-3 cekıp bırakıyor. sutum de war halbukı.
dişlerimi sıkıyorum walla...

:) arkadaşlar neden kendinizi bu kadar üzüp harab ediyorsunuz ki? kendinize yapıyorsunuz ne o antideprasanlar falan kendinize gelin bebeğinizin size ihtiyacı var, Benim kızım da 10 aylık ve daha yeni alt dişimiz patladı, benim kızımda reflü var yediğini kusuyordu ama kilo alımı falan gayet iyiydi kusmasına rağmen o arada memeyide bıraktı ama ben hiç kendime dert yapmadım sonuçta sağlıklı birgün yer bir gün yemez bebeklerin bir günü bir gününe tutmuyor siz sağlıklı olduğuna şükredin baksanıza ne hastalıklala uğraşanlar var... Bebeklerinizin sağlıklı olduğu için değerini ve kıymetini bilin kendinizi ve bebeğinizi üzmeyin... Sağlıklı Günler...

canim tesekkur ederim ama keyfimden gidip ilac almadim sadece bebek degil stresli olmamda bir suru etken var ve bebegime daha saglikli bi anne olabilmem icin verdi sanirim doktor ilaclari bana:) bu arada haklisin saglik sorunu ile ugrasan bir suru anne baba var Allah onlara cok sabir versin cok zor onun cani bir yaniyosa annelerinki bin yaniyor.

Bu arada tum diger annelere de cevaplarindan dolayi tesekkur ederim. Bebisimi 9/o8 de dr. a goturdum istahsiz oldugunu ve bazen ateslendigini soyledim. doktor dislere bakti ustler de geliyor dedi ayni zamanda bogazlarina bakti ve bogazlari acidigi icin bisey yiyemiyor dedi yani bogaz enfeksiyonu, ayni donemde ben de bogaz enfeksiyonu gecirdim. antibiyotik verdi bebise ve ates dusurucu ama bebisim bir kere bile icmedi, icti ama fiskirtip kustu her seferinde. yemiyo icmiyo bazen yedigini kusuyo atesleniyo terliyo oksuruyo uyumuyo huzursuz derken dun kbb' a goturdum ve bogazlari gecmis ayrica antibiyotige de gerek yok zaten her halukarda 1o gune gecer dedi. bugun daha iyiydi meyvelerini yemeye basladi tekrar hepimizin bebisleri cook degerli Allah onlara saglik versin ve dis doneminde hem bize hem onlara sabir versin :)

Bir de alt dis ciktiktan sonra ust dis ne kadar sonra cikar? degisiyo olsa bile bebislerin disleri cikan anneler bilgi verirse cok sevinirim. kaydirigubbakcemile5

merhabalar kızım alt ıkı dısını bırden cıkarttı ve emerken cok ısırıyor benım ıcın acılı gecıyor eger bır önerısı cozumu olan varsa lutfen yardımcı olun cok sevınırım...

arkadaslar üzülmeyin... benim oglumda 8.5 aylik alttan 2 disi cikti simdi üsttekiler cikmak üzere... istahsizlik, ishal, uykusuzluk mizmizlik bunlar cok normal... anne icin zor bir dönem ama inanin bebekler icinde hic kolay deyil... bizim doktorumuz bunlarin normal oldugunu endisenlenmememiz gerektigini söyledi. bu dönemde bebeginize daha fazla ilgi gösterin sevin kucaginiza alin... hem onlara iyi gelicektir hem biz annelere. sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…