- 13 Haziran 2009
- 83
- 2
bebegim 1 hafta sonra 8 aylık olacak gecen hafta sabah alttan 1 tane dişinin patladıgını farkettim aksama dogru baktıgımda da 2 side elimi kesmisti disler patlayana kadar cok sukur pek bi sorun yasamadım durduk yere aglamalar mızmızlanmalar ve gece nobetleri dısında... simdi disler yavas yavas buyuyor ama bebegim hic bisey yemiyor cıldırıcam sabah 100-150 ml kadar biberona tahıllı sutlu yumurtalı pekmezli kahvaltı hazırlıyorum uykulu uykulu onu iciyor uyuyor. sonra butun gun kabus gibi.en sevdigi meyveleri bile kasıgı agzına goturunce aglıyor ittiriyor sanki iskence yapıyorum.sonra denerim diye ara veriyorum oynuyoruz geziyoruz gayet de mutlu yemek saatleri dısında. hergun cesit cesit corba yapıp deneyip olmayınca corbalar cöpe gidiyor ben de sinirden hasta olucam meme de istemiyo memeyi gorunce hemen yuvarlanıp kafayı ceviriyo nasıl boyle ac kalabiliyor (( ve bu durum ne zaman duzelir sizce?? alt disler cıktı ya sebep bu mu yoksa diger disler de mi gelior ? tecrubeli anneler yardım edin doktor tavsiyesi ile antidepresan kullanmaya basladım ve migren teshisi konuldu sasırmıs ve cok gergin durumdayım mafoldumben