Bebek Beslenmesi kızlar yardım!!! diş sorunu :((

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

cicibebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2009
83
2
bebegim 1 hafta sonra 8 aylık olacak gecen hafta sabah alttan 1 tane dişinin patladıgını farkettim aksama dogru baktıgımda da 2 side elimi kesmisti disler patlayana kadar cok sukur pek bi sorun yasamadım durduk yere aglamalar mızmızlanmalar ve gece nobetleri dısında... simdi disler yavas yavas buyuyor ama bebegim hic bisey yemiyor cıldırıcam sabah 100-150 ml kadar biberona tahıllı sutlu yumurtalı pekmezli kahvaltı hazırlıyorum uykulu uykulu onu iciyor uyuyor. sonra butun gun kabus gibi.en sevdigi meyveleri bile kasıgı agzına goturunce aglıyor ittiriyor sanki iskence yapıyorum.sonra denerim diye ara veriyorum oynuyoruz geziyoruz gayet de mutlu yemek saatleri dısında. hergun cesit cesit corba yapıp deneyip olmayınca corbalar cöpe gidiyor ben de sinirden hasta olucam meme de istemiyo memeyi gorunce hemen yuvarlanıp kafayı ceviriyo nasıl boyle ac kalabiliyor :KK43:(( ve bu durum ne zaman duzelir sizce?? alt disler cıktı ya sebep bu mu yoksa diger disler de mi gelior ? tecrubeli anneler yardım edin doktor tavsiyesi ile antidepresan kullanmaya basladım ve migren teshisi konuldu sasırmıs ve cok gergin durumdayım mafoldumben

pek tecrübeli sayılmam; ama aynı durumdayız. bu dönemde iştahsızlığın görülebileceğini okumuştum. bu nedenle geçmesini bekliyorum. tabii umarım geçici bir süreçtir; çünkü çok yıpranıyorum.

benim kizimda donem donem istahsizlik yasiyor 1 haftadir yine basladi agzinda tutuyor yemekleri yemiyor bugun doktora goturdum kizimi doktorumuz kesinlikle zorlanmamasi gerektigini soyledi yedigi kadar ver zorlama dedi bol bol su icirmemi soyledi yani cok takmamak gerekiyormus bende sinirden olecegimi saniyordum ama artik zorlamiyorum

bizdede durum aynı.4-5 saat hiçbirşey yemeden duruyor.sabah 8 den öğle 1 e kadar içtiği mama sadece 120 ml.dr.a gittik bugün aylık kontrol için idrar testi yapalım belki enfeksiyon vardır dedi ama havalardanda olabilir dedi.inş çabuk geçer bu iştahsızlık..

X