canın benimde yarın randevum var,bende ilk kez gidicem ben dün karar verdim gitmeye,10 aydır korunmuyoruz henüz bi gebelik yok onun için gidicem bide bu ay yani 2 gün önce adetim 9 gün gecikmeli geldi bide 1,5 gün sürdü kahverengi kırmızı karışık acayip yani onu bahane ettim kendi kendime yoksa bende kotkuyorum ama mecburuz en azından içimiz rahatlasın ihşallah ikimizde güzel hayırlı haberler alırız
barsed ,ben 34 yaşındayım,artık anne oldum ama hala her gittiğimde aynı korku ve utanç var....her defasında inşallah koltuğa çıkarmaz diye dua ediyorum.....bazı kadınlar bu konu da çok rahat olabiliyorlar...neden ben yapamıyorum?
ben ilk kez kadın sağlık merkezinde tanıştım o sandalye ile
ben öyle bir ortam olacağını bile bilmiyordum
doktor bana içeri geç şunları giy, sandalyeye otur dedi
bende giydim normal bi şekilde oturdum
ama meğersem onun bir şekli varmış
çok değişik bir duygu ama zor değil
öyle utanç falanda olmuyor
doktor bacaklarının arasında kayboluyor
ve üstündeki kıyafetten doktoru görmüyorsun
ayyy aynı dertle meğer hepimiz müzdaribmişiz kızlar bende yarın ilk kez doktora gidicem deli gibi korkuyorum jinekolojik muayne istemiyorum diye söylüycem doktora hemde erkek maşallah eşim benden rahat tabi olucaksın sağlığın için diyor yarın 12,30 da elim ayağım titriyor allah hepimize kolaylık versin arkadaşlarıma anlattığımda bana tarih öncesinden kalmlşışım gibi davranıyorlar ama ne yapayım çok korkuyorum
bilmiyorum kızlar aklıma geldikçe sıkıntı terler basıyor beni :ecrin_bebek:
ben bebek falan düşünmüyorum daha ama hem genel bir kontrol için gidicem hemde evlendiğim günden beri bu yanma ve ağrı şikayeti benim peşimi bırakmıyor onun
için gidicem bende artık mecburum gıtmeye mantıken ok ama off bir atlatsam yarını :lepi:
Bu ilk ya ondan korkuyorsun, zamanla alışırsın hatta doktor demeden koltuğa çıkıp beklersinsengözlerimebaksanab, korkacak hiçbirşey yok, utanmanada gerek yok, doktorlar için çok rutin bir muayene, aynı göz kulak, diş gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?