sesimi duyan yokmuuuuuuuuuuuuuu
geçmiş olsun, banyo yapmaya başladıktan sonra ağrı hafifliyo merak etme, 3 güne kdr rahatlarsın.. bu arada 375 kasüstüne konduğuna göre baya meme dokun vardı, nası duruyo beni hbrdar et durumdan, bn silikon yaptrdm ama 2. bi ameliyatla daha büyütmeyi düşünüyorum, yuvarlak mı bi de? 375 çok mu büyk?
canım cok buyuk evet yuvarlak ben bakmaya korkuyorum bıde cok sıs acaıp gergınler bugun 4 gun gıcık olyo bogazımda öksürürken ölcem sanıyorum sankı dıkısler patlayıp fırlayacaklar kendımı cok yadırgıyorum zorluk cektıkce pısmanlık duyuyorum cıkartırmak bıle gecıyo aklımdan dun gece bunu bıle soyledım gececek dıye beklıyorum
hadi ya:/ ağrı kesiciler fln işe yaramıyo mu? bnmki 260, o kdr büyük ağrılar yaşamadım acaba göğüs büyüdükçe ağrı daha da mı çok oluyo ?? bn daha da büyütmek istiyorum gözüm korktu(
benimde 3.günüm evet çokkk ağrım var benimde hiç kolay bi ameliyat değil..
kızlar telaşa gerek yok hepsi geçio. hep böle mi kalıcam diye düşünmeyin sakınn.. bence 375 büyük bi protez oldugu için biraz baskı yapmıştır ama bikaç güne çok fark edecek :90:
Canım arkadaşımız Armine 11.05.2010 tarihinde ameliyatını oldu,eminim iyileşmiştir :86:
ay konunun açılış tarihine bskmsmışım rezil oldum resmen
armine35 ve pink_pink 2nizede çok geçmiş olsun.. benimde 2.hafta oldu biliyorum çok zor bi süreç ama 1 hafta içinde insan normale dönüyo tabi tüm hareket kabiliyetini geri kazanmak biraz daha zaman alıyo ama karamsarlığa düşmeyin hiç inanın zamanın nası geçtiğini anlamadan ağrı şişlik falan geçiveriyo benim ilk günüm inanılmaz ağrılıydı ama sonra her sabah kalktığımda sanki aradan 1 hafta geçmiş gibi hızla iyi hissetmeye başladım ödemim çok fazlaydı hatta karnıma kadar inmişti oda geçti şimdi forumunda çok faydası oldu aklıma takılan herşeyin cevabını buldum... umarım sizde biran önce ağrı ve şişliklerden kurtulup tadını çıkartmaya başlarsınız..
Geçmiş olsun bebeğim sana kaç cc takıldı ve hangi yöntem uykulandı kas üstümü kas altımı kas zarı altımı meme altındanmı kondu
Hahha valla komik olmus, ben de diyorum armine yaptirmamis miydi :)
Padronecim, sana da gecmis olsun, kac cc konuldu sana, kasustu mu biraz bilgi verir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?