• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar yardım bana röfle yakışırmı???

• Konu Sahibi Konu Sahibi askmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

askmm

Ziyaretçi
slmm kızlar ben kumral ve yeşil gözlüyüm şu an saçlarım kumral gibi ama ben röfle yaptırmak istyorum acaba bana röfle yakışırmı hatta resmimide koyayım

Son düzenleyen: Moderatör:
canım,röfle yakışmasına yakışırda sana,saçını mahvedersin,ben pek tasvip etmiyorum ama sen bilirisn

yaptırma çok olgun görünürsün bence.
kumral belki olabilir ama röfle ağır durabilir sende...

bence yaptırma dilanın dediği gibi çok olgun görünürsün bence.bende yaptırmıştım bu 3.boya üstüne ama röfle olan yerler boya tutmuyor.Saçım oraları ölmüş.Hala sarı sarı duruyor.ve lastik gibi oldu acayip sünüyor esniyor kopmuyor bile kuaförüm onları aralardan kesti hep.Benimkini çok yıpratmış yapan.

cnm bak saçına gölge yaptım böyle seyrek ve bal renklerinde olursa yakışır bence..açık sarılar olgun gösterebilir ama saçına koyu renklerde ışıltı olsun dersen ozman olabilir:)

röfle çok büyük gösterir seni canım..

yaptırma canım böyle daha güzel yıpranır çok saçlarınyerimseniben

cnm bak saçına gölge yaptım böyle seyrek ve bal renklerinde olursa yakışır bence..açık sarılar olgun gösterebilir ama saçına koyu renklerde ışıltı olsun dersen ozman olabilir:)

ayy çok saol canm çok gzel olmuş :))

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm saçlarını uzatsana katlı da olabilir ama biraz uzasın o zaman röfle daha çok gidecektir diye düşünüyorumm

Bence bu şekilde saç da seni olduğundan daha büyük gösterir..Yani yukardaki bal rengi gölgeler çok sırıtmış bence...Çok istiyorsan kendi saç renginden biri iki ton açık gölge yaptır tamam..Balyaja röfleye gerek yok..

hmm tamam çok saolun bu arada saçlarımı kestirdim we hiç bişey yaptırmadım çok kötü oldu artk kendmden nefret ediyorummmm mafoldumben

Bencede yaptırma canım ben yaptırdım saçlarım inanılmaz yıprandı mahfoldu:(Ve en az 5 yaş buyuk gosterıyor..Hemen kendi saçıma geri döndüm...Çok pişmanım çokkkkk...

yaptıramam zaten artk saçlarım kısacık mafoldumben

Eklentiler

• $Fotoğraf-0012.jpg
    $Fotoğraf-0012.jpg
    83,2 KB · Görüntüleme: 80
cnm saçın böyle de güzel bozma moralini ama uzun saç havanı çok değiştirecek inan sık dişini bi süre kestirme omzuna değsin saçların

güzelim bende yaptırdım bi ara röfle hadinden fazla olgun gösteriyo insanı bence ilerdede yaptıra bilirsin röfleyi sana kızıl çok hoş yakışır kaydirigubbakcemile5

şu an saçlarımı bıraktım dinlensin dye ne yapabilirim bu saçlarıma uzaması için yaa mafoldumben

Back