kizlar yardim bacaklarimla basim dertte

evremmstf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2015
396
135
mrb kizlar benim ust bacaklarim kalin ve basen sorunum var ve ne diyetle nede yediklerime dikkat ederek gidecegi yok beni anca spor ve egzersiz kurtarir diye dusunuyorum ne dersiniz oncelikle benim gibi sorunu olup bu sorunu asan arkadaslardan tavsiye rica ediyorum ve arastirmalarim sonucu bacak inceltmeye yardimci olan kondisyon bisikleti ve leg magic aletlerini buldum ve kararsiz kaldim hangisi daha cok ise yarar kullanan arkadaslar hangisi sizce???

karar aldim artik yaptigim yuruyus ve egzersizi buraya odevmis gibi yapcam bugun kosu bandinda 50 dakikada 4 kilometre yurudum

canım bende de aynı sorun var vücudum orantılı kilomu pek belli etmem hatlarım belirgin şikayet etmezdim ama erkek arkadaşım 10 kilo fazlan var deyince şaka da olsa rejime başladım 1.62 boy 66 kiloydum şu an 58 im.
dediğim gibi bir yaptırım olunca diyet spor yapıyorum bende
spora gidicektim ama parama yazık olur diye vazgeçtim gitmem biliyorum
diyet çok yaptım bıraktım falan
eve bir eliptik bisiklet aldım bir yıl sürmedim gel gelelim son 2 ayda mecburiyetten

diyetteyim arada fire verdim ama 8 kilo verdim hala diyete devam
bisikleti odama aldım ve her akşam bir saat çevirdim burda bir topicde çok motive edici oldu benm için :)
bisiklet üst bacaklarım ve popo iç kısımları ve belin alt kısımlarında (yani yanlarda) çok etkili oldu diyebilirim :)
dşük bel kotlarımı rahatça giyiyorum :)
sana tavsiyem eve spor aleti al kendini şartla tv izlerken bile sürebilirsin çok rahat :)
diyet yapamıyorsan günde 2.5 lt su ve 4 yeşil çay tüket (çaylar aç karna olmaz spordan önce mutlaka iç)
pilav makarna akşam bir iki kaşık ye beyaz ekmek yerine çavdar tüket çok daha besleyici ve sağlıklı tadı da güzel
son olarak iştahlısın ve tatlı istiyorsun diyelim ya da açlığı bastırmak kuru üzüm kuru kayısı kuru incir bol elma mevye sulu yemekleri bol tüket çiğ badem tüket
ben mesela yanımda son saydıklarımı atıştırmalık bulundurur gün içinde üçer beşer yerim acıkmam diyette de 2 hafta dayan miden küçülüyor ve sonrası daha keyifli oluyor

bende kilomu cok belli etmiyorum ama bacaklarim kalin ve emzirdigim icin sadece yediklerime dikkat edebiliyorum tavsiyelerin icin tesekkur ederim

bugun yuruyus yapamafim malesef ama egzersiz yaptim 50 tane mekik 60 tane squat 50 tanede geri tekme ( 25 iki set halinde yaptim) bugunde bunlari yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…