kizlar yardim Aşı?

Baradiel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2009
146
2
38
kizlar bugun dogum yapacagim hastaneye gittim.bugune kadar hep ayni doktoro gitmmistim ama dogumu ozelde istedigim icin ozele gidip ordaki doktorlarla gorustum dogum uzmani doktor hb aşısi vurduruldunmu dedi bende yok dedim diger doktorum hic bir sey soylememisti bende sasirdim gebelikte hb Aşısi v urdaran varmi aranizda kizlar?

:uhm:

hb aşısı dediğin hepatit b mi? bana da doktorum yaptırmanı tavsiye ederim demişti.ama olman lazım demedi.ben de yaptırmak istemedim açıkçası.çok önemli bişi olsa zaten doktor yapardı mutlaka.

evet canim hepatit b asisi yaptir dedi ama cokmu onemli bise acaba anlamadim :sm_confused:

bence çok önemli değil yoksa doktor mutlaka yapılması lazım derdi.mesela hamilelikte tetanoz aşısını da ilk defa bu sitede okudum.ama etrafımdaki hiçbir hamile ne tetanoz hepatit b aşısı olmadı ki gittikleri doktorlar özel hastane prof lar falandı.benim doktorum hepatit için istersen yaptır dedi.açıkçası ben de risk almak istemedim insan korkuyo sonuçta.aman herşeyi de böyle kafaya takmamak lazım.sakınan göze çöp batar derler :)))) hakkımızda hayırlısı

X