• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar Yardim Anne Sutunun Tuzlanmasi :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Kizlar biri bana yardim etsin ya cok saskinim.kafamçokkarıştı

Ben kizimi sadece geceleri emziriyorum yaklasik 1 aydir.Evimin yanmasi temizlik ramazan derken sutum azaldigi icin sadece geceleri veriyordum.Su bir kac gundur geceleride almamaya baslamisti.Ve huylandim sutun tadina baktim resmen tuzlu.O sekerli halinden eser kalmamis.Goruntusude sarimtirak olmus.Acaba niye boyle oldu.Zaten gunduzleri olmuyordu fazla sutum gece veriyordum simdi onuda almiyo.Cok uzgunum acaba neden boyle oldu.Anne sutu neden tuzlanir.senağlama

yınede once bunu bı doktoroda sor ıstersen ne olu ne olmaz ınternetten baktım ama kesın bı cevap bulamadım

canım ya evınız mı yandı cok uzuldum...

farklı bırsey yedın mı kı

tekrar dene ..

evet canim evimiz yandi bayagi ugrastik insaat temizlik falan o yogunlukta cok azaldi sutum ancak geceleri veriyordum.simdi onuda almiyo baktim resmen sutum tuzlu ya neden olurki baktim netten bulamadim :((

Süt memede uzun süre bekleyince ekşirmiş bu da sütün tuzlanmasına sebep olurmuş.
Bununla ilgili bir konu açılmıştı.
Tuzlu sütü tamamen sağdıktan sonra dök canım yani göğsünü boşalt.
Göğsüne bildiğimiz şekerli süt gelecektir.

Süt memede uzun süre bekleyince ekşirmiş bu da sütün tuzlanmasına sebep olurmuş.
Bununla ilgili bir konu açılmıştı.
Tuzlu sütü tamamen sağdıktan sonra dök canım yani göğsünü boşalt.
Göğsüne bildiğimiz şekerli süt gelecektir.

ay canim cok sagol demek ondan cunku iki gundur geceleri uyanmiyordu demekki o sut kaldi eksidi

tamam o zaman sagayimda onu eski sutum geri gelsin zaten azcik vardi oda gitmesin :((

forumda bi arkadaş daha açmıştı onun da sütü tuzlanmıştı bi araştırsan ordada baya bir öneri vardı.

canımya sagınca gecer ınsanlah yıne gecelerı emer bebegın
kocaman optum onu

canım öncelikle geçmiş olsun,eviniz için. inşallah sütün eski haline döner de bebişini emzirebilirsin.. bu arada bol bol su içmeyi ihmal etme sütün bollaşır,bir de soğan ye.bebeğin daha küçük emzirmeye devam edebilirsen onun için çok iyi olur.

ay canim cok sagol demek ondan cunku iki gundur geceleri uyanmiyordu demekki o sut kaldi eksidi

tamam o zaman sagayimda onu eski sutum geri gelsin zaten azcik vardi oda gitmesin :((

Canım ne demek inşallah bebişini bol bol emzirirsin. Bu arada geçmiş olsun. Kötü bir kaza atlatmışsınız. Allah yardımcınız olsun....

bende sütün sağılması gerektiğini duymuştum evin ne zaman yandı çok üzüldüm geçmiş olsun

anniş geçmişş olsun evınede cok uzuldum sutunede umarım herşeyy duzelırr. süt cok onemlı yaa

Kizlar biri bana yardim etsin ya cok saskinim.kafamçokkarıştı

Ben kizimi sadece geceleri emziriyorum yaklasik 1 aydir.Evimin yanmasi temizlik ramazan derken sutum azaldigi icin sadece geceleri veriyordum.Su bir kac gundur geceleride almamaya baslamisti.Ve huylandim sutun tadina baktim resmen tuzlu.O sekerli halinden eser kalmamis.Goruntusude sarimtirak olmus.Acaba niye boyle oldu.Zaten gunduzleri olmuyordu fazla sutum gece veriyordum simdi onuda almiyo.Cok uzgunum acaba neden boyle oldu.Anne sutu neden tuzlanir.senağlama

seni üzmek istemem canım ama dikkat etmemişsin bende böyle bir konu açmıştım benim sütümde tuzlandı ama asla eskiye dönmedi şimdi tamamen çekildi ne kadar sağarsan sağ inan gelmiyor efe emmeyi bırakmaya başladı bende sağdım ama pek verimli olmadı tuz tadını alınca çok korkmuştum ama olabiliyormuş geçmiş olsun canım efe sadece mama yiyor çorba meyve suyu arada canları sağolsun napalım sıkma canını ben çok yandım gece gündüz ağladım faydası yok sütün gelmiyor:1no2:

annisim cok uzuldum ya son gunlerde yediklerine dikkat et bakalim gozden gecir eksili tursulu mayali seyler mi yedin dr yediklerinizden olabilir demisti once biraz fazlasini sag dok en son gelen sutunu ver bol bol komposto ic ama sekeri cok az olsun su ic kafayida takma neden neden diye rahat ol evin isi bitti sonucta kafani uzuntulere takma cogalir insallah hemde tadi eskiye doner gecmis olsun arkadasim opuyorum ikinizide

İnanamıyorum ya benimde sütüm tuzlanmis kızım 9 aylık emmeyi çok azalttı gündüz hiç emmiyor sadece gece birkaç kez emıyor ama sütümde çok az zaten. Bugün baktım tadına ve tuzlu çok şaşırdım konuyu arastirirken bu konuyu buldum acaba neden böyle oldu :( zaten azıcık süt vardı oda tuzlanmiss:(

Back