KIZLAR YARDIM ADETİM 12 GEÇTİ İDRAR DA ÇIKMIYOR BENİM GİBİ OLANLAR!

bhr klc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2020
21
7
1
31
SELAM HANIMLAR BEN EN SON 6 NİSAN DA REGL OLDUM... ADETİM 10 GÜN GEÇTİKTEN SONRA DOKTOR A GİTTİM ULTRASONDA BİŞEY YOK DEDİ SAATİ KAÇIRDIĞIM İÇİN KAN TESTİ VEREMEDİM 20 MAYISTA VERİCEM ADETİM ŞUAN 12 GÜN GEÇTİ VE İDRAR TESTİNDE ÇIKMIYOR 3 TANE YAPTIM ADETİM 2 - 3 GÜN GEÇERDİ AMA BU KADAR GECMEZDİ. BELİM VE KASIKLARIM AĞRIYOR ORUÇLU OLMAMA RAĞMEN İDRARA ÇOK ÇIKIYORUM TEK ÇİZGİ GÖRMEKTEN GINA GELDİ ARTIK... HE BU ARADA DOKTOR ULTRASONDA YUMURTA ÇATLAMIŞ DEMİŞTİ DAHA ÖNCEKİ ÇATLAMAYI GÖREBİLİR Mİ BU KONUDA ACEMİYİM NOLUR YARDIM HELPPP

Doktor ne zaman yumurta catlamis dedi catladi dedigi zamani degerlendirdinizmi. Catlamanin uzerinden 14 yada 15 gun gecince test yapin

NE ZAMAN ÇATLADIĞINI SÖYLEMEDİ İŞTE AMA YUMURTLAMA GÜNÜ MÜ DEĞERLENDİRMİŞTİK SONRASINDA DA

Daha önceki çatlama dedigin ne pek anlayamasam da sanmıyorum öyle bi durum. 20 mayısı beklemek zorundasın Ne zaman yumurtlama gerçekleşti bilmeden bişey diyemeyiz ki.. belki geç döllenme oldu o yüzden idrarda cıkmıyordur oo bi sürü sebep var o yüzden beklemekten baska yapcak bişeyin yok

Yumurtlamanız da bi problem yoksa belki geç döllenme ola bilir. Geçen ay 16 gün gecikme bende yaşadım. İlaç kullanarak adet oldum. Yaptığım tüm testler neqatifdi

Yumurtaniz catlamis dedigi gun ne zamandi kac gun oldu?

Cnm bnm adetim 23 gun gecikdi bnde belki sen gibi merakdan ölürdum ama ovulasyon testiyle takip ettigim icin kafam rahatladi adet gunumden sonra 2 kez yumurtladim bu yuzden gecikdi adetim belki gec yumurtlamissindir sende bn bkliorum 2 gun kaldi sonuc icin.

Hiç belirtin var mı acaba benim sık idrar ve değişik bi bel ve karın ağrısı var

Hiç belirtin var mı acaba benim sık idrar ve değişik bi bel ve karın ağrısı var
Walla belirti cok psikolojik die dusunuorum en cok sol kasik agrim bel agrim akintim var ne biliyim bi cok sey oluo istioruz cunku olsun die adetle cok bnziyomus gebelik tabi ilk kez yasadigim seyler oldu carsamba kan vercem olmazsam bnce bekle bazi formlarda 2 3 hafta sonra bile belli olabiliomus gec döllenme seklinde

Hadi bakalım yarın Güzel haberini bekliyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…