kızlar yardım adet olamıyorum

melike123321

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
60
6
13
Kızlar selam ben ilk defa doğum kontrol hapı kullanıyorum ve hasta olamadım 1 hafta falan gecikti adetim başlama sebebimde korunma amaçlıydı sizce niye adet olamıyorum yardımcı olun şüpheleniyorum (ilacın bitmesine 5 gün var 23 gün kullansım biticek 5 gün sonra)

Eee daha hap bitmemişki nasıl adet olacaksın? Üstelik vücudun dk hapına alışıncaya kadar biraz gecikebilir.. Tam rayına oturdumuda son haptan 2 gün sonra gelir adetin.. Daha en az 1 haftan var adet görmeye

hangi doğum kontrol hapını kullanıyorsun 28 tane olduğuna göre yazz 24+4 olabilir sannımca eğer oysa ilk 24 hap bittikten 2-3 gün sonra adet olursun yani 26-27 boş tableti içerken. ilaç prospektüsünü okursan orada daha ayrıntılı yazar

21 li dk hapıysa aradaki 7 günde adet olunur.
Eğer 24+4 ise son 4 beyaz hapta.
Korkulacak bir şey yok, benim bir kere ikinci kutuya başladıktan sonra 2. gün olmuştu. Kuruntu yapmayın, bu sefer de stresten gecikir.

Qlairista kızlar son 2 hormon içermiyo, sonuna kadar koruma sağlar mı bi ilaç son 2sinden önce son 4te koruma sağlar mı mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…