• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım adet olamıyorum

melike123321

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
60
6
13
Kızlar selam ben ilk defa doğum kontrol hapı kullanıyorum ve hasta olamadım 1 hafta falan gecikti adetim başlama sebebimde korunma amaçlıydı sizce niye adet olamıyorum yardımcı olun şüpheleniyorum (ilacın bitmesine 5 gün var 23 gün kullansım biticek 5 gün sonra)

Eee daha hap bitmemişki nasıl adet olacaksın? Üstelik vücudun dk hapına alışıncaya kadar biraz gecikebilir.. Tam rayına oturdumuda son haptan 2 gün sonra gelir adetin.. Daha en az 1 haftan var adet görmeye

Kızlar selam ben ilk defa doğum kontrol hapı kullanıyorum ve hasta olamadım 1 hafta falan gecikti adetim başlama sebebimde korunma amaçlıydı sizce niye adet olamıyorum yardımcı olun şüpheleniyorum (ilacın bitmesine 5 gün var 23 gün kullansım biticek 5 gün sonra)
hangi doğum kontrol hapını kullanıyorsun 28 tane olduğuna göre yazz 24+4 olabilir sannımca eğer oysa ilk 24 hap bittikten 2-3 gün sonra adet olursun yani 26-27 boş tableti içerken. ilaç prospektüsünü okursan orada daha ayrıntılı yazar

21 li dk hapıysa aradaki 7 günde adet olunur.
Eğer 24+4 ise son 4 beyaz hapta.
Korkulacak bir şey yok, benim bir kere ikinci kutuya başladıktan sonra 2. gün olmuştu. Kuruntu yapmayın, bu sefer de stresten gecikir.

Qlairista kızlar son 2 hormon içermiyo, sonuna kadar koruma sağlar mı bi ilaç son 2sinden önce son 4te koruma sağlar mı mesela

Back