Kızlar yardım acil acil🪽

grsh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2024
4
0
32
Kızlar bir haftadır göğüslerimin ağrıdı felaketti sonra hafif kahverengi lekelenmem ile hafifiledi lekelenmem bat günümden üç gün evel başladı (ilk defa bebek deniyoruz zaten lekelemeyi görünce heyecandan havalara uçtuk )üçüncü gün bugün yarın veya 11 ı kesin adet olmam lazım normalde her ay düzenli adet olurum. Lekelenmem peçetede bazen pembe yakalıyorum iç çamasırımda kahverengi bir yudum oluyor günlük işaret gibi oluyor. tam avulasyon döneminde düzenli ilişki yaşadım.beş kere test yaptım hepsi negatif. Silik bir çiZgi dahi göremedim değişik markalardan test aldım delircem acaba hamile olabilir miyim bugünde ayak agrılarım başladı. Ne olur bana bir akıl verin gidip kan vereyimmi yoksa adetimin dört beş gün geçmesini mi bekliyim.

Bence bekle çünkü yeni bebek deniyorsunuz adetin düzeni bozulmuş olabilir

Adetiniz en az bir hafta geçsin

Bence bekle çünkü yeni bebek deniyorsunuz adetin düzeni bozulmuş olabilir
Evet ya bir arkdasımda öyle dedi inş pozitif görürüm adetimin bir beş gün gecikmesini bekliyim madem çok yıkılırım valla hayırlısı inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…