Gebeliğe Hazırlık Kızlar yardıımmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

DeryaGazel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
15
8
1
Merhaba arkadaşlar
10 yıllık evliyim 1 kızım var Eylül'de 9 yaşını dolduracak. Artık bir bebeğimiz daha olsun istiyoruz. Kızım 9 aylıkken Doğum kontrol hapı kullanmaya başladım şubatta bıraktım.Şubattan beri deniyoruz düzenli olarak yumurtlama döneminde ilişkiye giriyoruz. Dün gece yine ilişki yaşadık ve sonrasında çok hafif lekelenme oldu.Adetime 8 gün var ve yaşadığım lekelenme günlük pedi bile kirletmeyecek kadar az sonrasında tuvalete girdiğimde yine çok minik peçeteye geldi neden olabilir. Adetten 8 gün önce implantasyon yaşayan oldumu?

Doktora gitmeden bilmessin ama ben seninle aynı durumu taşıdım zamanlar çikolata kisti yüzünden olduğunu ögrenmiştim belkide önemsenmeyek bir leke de olabilir ama önemlidir olabilir acilinden doktora git sen ne olur ne olmaz

Randevu almak istedim ama 21 Temmuzdan öncesine oluşturamıyorlarmış acike gitsem bakmazlar pandemide var ne yapıcam bilmiyorum

Polip vs de olabilir. Bende polip vardı öyle ara ara kanamalarım oluyordu veya ilişkş sırasında kanamam oluyordu. Öyle bir günde yerleşme kanaması gelmez ki. Ayrıca sadece yumurtalama zamanları değil yumurtlama zamanı dışında da yapmalısınız yani 2 günde 1 ilişkiye girmelisiniz.

Son adet tarihim haziran 23 tü. Yumurtlama temmuz 6 ve biz 7 sine kadar düzenli ilişki yaşadık ama bu tür bir kanama ilk kez oldu temmuz 12 sinde oldu ondan sonra hala kan veya leke yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…