- 27 Ocak 2016
- 560
- 208
- 103
- Konu Sahibi Kuzeymasal
-
Kan tahlili en garanti yöntem.Kan tahlilinde cikarmiydi ki hamilemiyim diye bakmadilar ama bilmiyorum
Ay cok sagoolKan tahlili en garanti yöntem.
Kanın incelenir hamileysen sebebi buymuş denirdi zaten.
İshal degilim mide agrimda yok sadeece basimi,kaldiramiyorum yedigim hersey midemi bulandiriyo kusuyorum ve yemek adi bile duymak istemiyormGıda zehirlenmesi olabilir. Mide ağrısı da varsa ve ishal de gördüysen. Bende de oldu perhiz verdi dr yalnızca emzirdiğim için ilaç vermedi bide ev yoğurdun varsa iyi gelir.
Neye baktiklarini bilmiyorum tahlillerin temiz oldugunu biliyorum babama oyle demislerAcilde hcg bakılmadı mı?
Neye baktiklarini bilmiyorum tahlillerin temiz oldugunu biliyorum babama oyle demisler
Evet saclarim islak yatiyorum hep banyo yaptiktan sonraRüzgarlı yerde kaldın mı?
Islak saç falan?
Sinüzit olabilir mi?
Kağanı taşıyamıyomuşsun gibi bir his oluyor bende. Kusmayla beraber.
Hamilelikte bulantı için çok erken.
Belkide piskolojktir zayfliycam zayfliycam diyip duruyodm aslinda zayifim herkes soyluyo ama,kendimi ben kilolu goruyorum galba piskolojm alt ustpsikolojik de olabilir
bisey yemedim ama acta degilim piskolojik sanirim test yapsam cikarmiki hamile oldugumAklima anorexia nevrosa geldi. Bir cesit psikolojik rahatsizlik. Zayiflamak icin yemek yemeyenlerde bir sure sonra beyin aclik merkezini kapatabiliyor. Boylece yemek yendikten sonra kusmalar basliyor. Kisi de kendini hic ac hidsetmiyor. Durum uzunca sure devam ederse asiri kilo kaybi oluyor. Bir psikologa gitmenizi ama once gebelik testi yapmanizi oneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?