• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar yardiim

Kuzeymasal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2016
560
208
103
Dun saat 4 5 civari kustum. Bidaha ne yediysem herseyi cikartmaya basladim. Dün aksam 10 11 gibi hastaneye gittim tahlil yaptilar ama temiz cikti basimi kaldiramiyorum hicbisey yemedigim halde gece kusmaya kalkiyorum safra kusuyorum basim agriyo ellerim ayaklarim uyusuyo ara sira sizce nedir bide hastalanmam lazimdi 2 aydir duzenli oluyodum 22 snde sizce hamilelik olabilirmi

Tahlil temiz çıktıysa hamilelik değildir.
Midenizi üşütmüş olabilirsiniz.

Gıda zehirlenmesi olabilir. Mide ağrısı da varsa ve ishal de gördüysen. Bende de oldu perhiz verdi dr yalnızca emzirdiğim için ilaç vermedi bide ev yoğurdun varsa iyi gelir.

Gıda zehirlenmesi olabilir. Mide ağrısı da varsa ve ishal de gördüysen. Bende de oldu perhiz verdi dr yalnızca emzirdiğim için ilaç vermedi bide ev yoğurdun varsa iyi gelir.
İshal degilim mide agrimda yok sadeece basimi,kaldiramiyorum yedigim hersey midemi bulandiriyo kusuyorum ve yemek adi bile duymak istemiyorm

Rüzgarlı yerde kaldın mı?
Islak saç falan?
Sinüzit olabilir mi?
Kağanı taşıyamıyomuşsun gibi bir his oluyor bende. Kusmayla beraber.
Hamilelikte bulantı için çok erken.

Gecen yil tam da bu mevsimlerde böyle olmustum.
Bir haftaya yakin bir sey yiyemedim. Serum serum iğne ilac..
Biraz stresli bir dönemdi bagisikligim düşmüştü. O yüzden olmustu.
Hamilelik şüpheniz var ise kan testi yaptirin muhakkak.

Aklima anorexia nevrosa geldi. Bir cesit psikolojik rahatsizlik. Zayiflamak icin yemek yemeyenlerde bir sure sonra beyin aclik merkezini kapatabiliyor. Boylece yemek yendikten sonra kusmalar basliyor. Kisi de kendini hic ac hidsetmiyor. Durum uzunca sure devam ederse asiri kilo kaybi oluyor. Bir psikologa gitmenizi ama once gebelik testi yapmanizi oneririm.

Bugun testi yapicam sagolun evet hic
Aklima anorexia nevrosa geldi. Bir cesit psikolojik rahatsizlik. Zayiflamak icin yemek yemeyenlerde bir sure sonra beyin aclik merkezini kapatabiliyor. Boylece yemek yendikten sonra kusmalar basliyor. Kisi de kendini hic ac hidsetmiyor. Durum uzunca sure devam ederse asiri kilo kaybi oluyor. Bir psikologa gitmenizi ama once gebelik testi yapmanizi oneririm.
bisey yemedim ama acta degilim piskolojik sanirim test yapsam cikarmiki hamile oldugum

Back