• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardııım

MetallicaT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
204
14
68
kızlar ben yaklasık 1 aydır evliyim. ama henuz ılıskıye yenı girdik ama cocuk henuz ıstemıyoruz. korunduk, ama emin değiliz ertesi gün haplarına kesınlıkle karsıyım napıcam kafam karıstıı :((((

bi ara korumayı cıkarmıstık, ama belirti yok yani ondan kafam karısık..

şuan tek çare ertesı gun hapı gıbı gorunuyor bence ama hap okadar ıgrençki açıkçası kaç gundur ne cektıgımı ben bılırım ama rıske atmaktansa ve kafanda soru kalıcaksa çare gıbı gorunuyor

haklısın canım yarın hapı alıcaz da haplar da kesin etkili değil. açıkçası 3 hap ismi buldum ve sadece 1 tanesinden emin olabildim, onunda turkiyede oldugundan emın degılım :(

norlevo kullandım adetımıde gecıktırdı ama şöyle bırsey var zamanında alındığında ve herhangı bır emılımını azaltacak etkı olmadığında engeelıyomuş zaten bu forumdada sayfası var bakabılırsın ıstısnalar harıç çoğunda koruma sağlamış ınş gönlüne göre olur

canım norlevoyu biliyorum ama yan etkisi çok bide fazla hassasım herşeyden nem kaparım ben korkuyorm onu almaya.. ben bu olayı dun yasadım yanı henuz gec degıl. baktıgım ılac ısımlerı norlevo preven ve ellaone ama cok arastırıyorum dunden beri en iyisi ellaone diye duydum hem yan etkileri az hem de %97,9 falan engellıyormus bulsam hemen alıcam

canım norlevoyu biliyorum ama yan etkisi çok bide fazla hassasım herşeyden nem kaparım ben korkuyorm onu almaya.. ben bu olayı dun yasadım yanı henuz gec degıl. baktıgım ılac ısımlerı norlevo preven ve ellaone ama cok arastırıyorum dunden beri en iyisi ellaone diye duydum hem yan etkileri az hem de %97,9 falan engellıyormus bulsam hemen alıcam

o turkıyede yok dıye bılıyorum ama sen bulamassan hemen norlevyu al canım vakıt gecırme

off off ne zor bu ısler ya. norlevonun yan etkısını gordun mu sen ? yanı cok etkıledı mı senı

off off ne zor bu ısler ya. norlevonun yan etkısını gordun mu sen ? yanı cok etkıledı mı senı
pskolojk çöküntü ara kanama bukadar canım ama herkesde etkı farklı yanı ama hapı almasanda acaba nolcak dıye kendı kuruntuna dusuceksın alıncada adetını gecıktırse sıkıntıya ddusuceksınkı suan ben oyleyım okadar zorkı

gecen ay adetim tam bu zamanlarda gelmıstı yanı tam bu hafta olmam lazım su an diken uzerındeyım.. norlevo ne kadar ve nasıl kullandın.. hiç kullanmadım daha once ?

Back