Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar kızlar yalvarıyorum yardım aynı hatayı sizde yapmayın :((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Çok geçmiş olsun, arkadaşlarında dediği gibi keşke direk saç diplerinize uygulamasaydınız.. bence şu dakikadan itibaren hiç bir şey kullanmayın ve tavsiye de istemeyin direk doktora gidin.. verilen tavsiyeler de fayda göstermeyebilir çünkü daha kötü olmasın

ben de böyle bitkisel herşeyi denerim
yağlar yakıcı yağlar ve bilmem ne yağlar diye 2 ye ayrılıyormuş yakıcı yağlar direk cilde sürülmüyormuş (kekik yağı biberiye yağı çam terebentin yağı gibi ) bunlar başka yağlarla karıştırılarak sürülüyormuş
çam terebentini direk sürünce cildini yakmış olmalı
ne yapılacağını bir herbaliste sorman lazım
maranki ibrahim adnan saracoğlu ender saraç gibi bitkilerle uğraşan doktorların sitelerinden numaralarını alıp telefonda bilgi veren danışmanlara sor bir an önce

bence saçınızı biraz kendi haline bırakın yıkamayın bile. bikaç gün şampuan ve yağ sürmeyin. tahriş etmiş olabilirsiniz saç derinizi ya da alerjik bi reaksiyon oluşmuştur. bikaç günden sonra da yalnızca zeytinyağı sürün. böyle saç dökülmeleri kalıcı değildir rahat olun düzelir :)

bence hiç bişey yapmadan saçlarımı kendi haline bırakıyım annem hep o saçlarınla uğraşa uğraşa kel kalcan bigün der ve yine haklı çıktı..

evet bana moral verin böyle

yağ karışımı derken ?

bence hiç bişey yapmadan saçlarımı kendi haline bırakıyım annem hep o saçlarınla uğraşa uğraşa kel kalcan bigün der ve yine haklı çıktı..

bana da babam der ama maşallah saçımda dultan sonra bir iki tel dökülme olur,kırığım yok,alnımda hafif saç seyrelmesi vardı şimdi oralar perçem hizasında çıktı ve uzadılar ,saçlarımı dilediğim gibi uzattım ama bilinçli kullandım tabi her şeyi keşke dikkat etseydin bi çaresi vardır mutlaka bundan snrada dikkat edersin zaten :)

Bir kadın vardı hep tvye çıkıyordu.
Kendi sattığı doğal ürünleri vardı.
Çok saç dökülmesi olanlar için sattığı bir ürün için, bu ürün saçınızı önce döker, sonra yerine yenileri gelir diye konuşmuştu.
Yani sende de durum böyle bir şeydir belki.
Hemen telaşa kapılma.
Eğer hep bu şekilde devam ederse dr.a gidersin.

çam terebentin bende denedim, şampuanıma kattım ve saçlarım berbat oldu
ve uygulamayı durdurdum. ben asla saç diplerine sürmedim
aman diyim kızlar denemeyin, iyi geldiği falan yok.

Son düzenleme:

benimde çok dökülüyo ama hiç azalma olmadı hala gür yani yenilerimi çıkıcak acaba ?

bioblas ilk kullanılmaya başlandığında 4 ay kadar saçlarınız dökülmeye devam eder. dökülen de zaten zayıflayan, güçsüz kalan tellerdir.
4 ay sonra bioblastan sonuç almaya başlarsınız ki saç dökülmesi için olan ürünlerin çoğunda bu böyledir.
yani biraz sabretmek gerekiyor ve maalesef hiçbir ürün mucize yaratmıyor.

saç dökülmesine iyi gelen ve saç çıkartan yağ çam terebentin değil sadece çam yağı diye biliyorum ben. arkadaşlar evigen bemiks ve bepanthen i yazmışlar zaten. bunlar gerçekten saç çıkartan ve saçı besleyen ampuller. benimde alın bölgemde bu ampuller sayesinde saçlarım çıktı. bir kaba bu ampullerden kırıyorum. üzerine yumurta, bir tatlı kaşığı bal, bir kapak çam yağı ve bir kapakta yılan yağı koyup haftada iki sefer yapıyorum. iki saat bekletip yıkıyorum. yılan yağını araştırabilirsin. hem saçına yumuşaklık verir hemde yeni saç çıkmasını sağlar. ama bugünlerde bende çok saç dökülmesi yaşıyorum. yaz aylarının da etkisi var sanırım.

Bir doktora gidin isterseniz sonuçta dökülmenin nedenini bilmiyoruz tam olarak burada verilen şampuan önerileri yada bitkisel yöntemler saçınızı daha çok dökebilir. Kötü bir deneyim yaşamışsınız inşallah kısa zamanda düzelir saçlarınız ama şampuanların içine karıştırılan yağ, bal, ampül vb şampuanın yapısını bozup daha çok saç dökmekten başka bir etkisi olmuyor.

Bir doktora gidin isterseniz sonuçta dökülmenin nedenini bilmiyoruz tam olarak burada verilen şampuan önerileri yada bitkisel yöntemler saçınızı daha çok dökebilir. Kötü bir deneyim yaşamışsınız inşallah kısa zamanda düzelir saçlarınız ama şampuanların içine karıştırılan yağ, bal, ampül vb şampuanın yapısını bozup daha çok saç dökmekten başka bir etkisi olmuyor.

çok üzüldüm ya okurken içim parçalandı senin gibi bende saçlarıma düşkünümdür az önce okuduğum bir bölümün linkini vereceğim http://www.kadinlarkulubu.com/sac-dokulmesi-cozumleri/654259-yeni-cikan-saclarim-2.html benimde saçlarımda dökülme var ve burayı okudum bir sürü kişi ben çok memnunum onu sürdüm bunu sürdüm eski haline geldi falan diyo ben deneyeceğim istersen sende bir dene
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-dokulmesi-cozumleri/654259-yeni-cikan-saclarim.html

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…