Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar kızlar yalvarıyorum yardım aynı hatayı sizde yapmayın :((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

busram16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
208
17
38
İstanbul
Saçlarım geçen ay çok dökülüyodu benim saçıma herzaman bioblas şampuan iyi gelmiştir aldım onu kullanmaya başladım sonra burdan çam terebentin yağını gördüm ve şampuanıma biraz koydum yağın üstünde saç dökülmeniz varsa saç diplerinize sürüp bi saat bekletin yazıyodu denedim vee o acı son saçımın tuttuğum yer elime geliyo avuç avuç gidiyo saçlarım dedim belki o şampuana koyduğum dzeltir 3 defa daha yıkadım onla heryıkamamda mahvoldu saçlarım sabah saçlarımı düzleştiriyim dedim ufak bi tutam aldım ve düzleştiriciyi değdirdim aldığım tutam elime geldi desem yeridir oturdum bi 10 dk ağladım sinirden yardım edin yalvarıyorum ne yapmam gerekiyo napıyımmm

cnm ne yapılacağını bilmiyorum ama çok geçmiş olsun =(
ben de çam terabentini denedim, sadece şampuanıma koymuştum, hiç işe yaramadı saçlarımı yağlı yağlı yaptı ama saçımı dökmedi demek sen beklettiğin için kötü sonuç aldın, umarım en kısa sürede saçların kendine gelir

acaba şampuanamı çok koyuyoruz ne kadar koymuştun canım sen ?

herhalde o küçük şişeyi çoğunu koydum, biraz dibinde bıraktım diye hatırlıyorum , geçen sene denemiştim ayhhh bi daha asla yapmam o tarz denemeleri

hay allah! bana da çok yaramıştı o yağ...süperdi..markası neydii acaba? çok üzüldüm geçmiş olsun tatlım ...ama bence markadan kaynaklıdır...

Son düzenleme:
çam terebentin saça direk sürülmezki badem yağı gibi bir yağla karıştırılması gerekir bu çoğu konuda söylenen bir şey saçınıza vitaminlerle bakım yapıcaksınız artık bemiks evigen gibi zeytinyağı badem yağıda sürün

Çok koymuşsunuz Şampuana.üstelik direkt sürülmez arkadasin da dediği gibi.bakım yağları kullanın düzelecektir

bende sürmiycektim direk saça çünkü herkez sürülmez demiş ama üztüne dökülmeniz varsa direk uygulayın yazmışlar hangi akla hizmetse gitti saçlarım

çok şaşırdım geçmiş olsun..
bende direk saçıma sürerim 1 yıldır kullanıyorum hiç bir yan etkisi olmadı aksine saçlarım öyle uzadıki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…