- 3 Mayıs 2008
- 1.183
- 4
arkadaşlar zeynebin böbrek taşı teşhis edilip doktor günde 200 cc su içmeli demesinden ve antalya da havalr iyice ısınmasından beri zeynebi gece ben yatmadan önceki bu yaklaşık 2ya da 3 gibi oluyor uykusundan kaldırıp su içiriyorum.çünkü gece çok iyi su içiyor gün içerisinde bayağı savaşıyoruz su konusunda bir içişinde gece 30-40cc hatta bazen 50cc içtiği oluyor sabah uyandığı zaman da o kadar içirmeye çalışıyorum
size sorum şu sizce bu doğru mu bebeği uykudan uyandırmak çünkü su içirdiğimde tekrar dalması için emziriyorum terliyse üstünü değiştiriyorum altını alıyorum çcuğun uykusunu mu bozuyorum ben ayrıca nette okudum bebeğinizi gece beslenmesine alıştırmayın diyordu o uyanırsa emzirin diyordu ama zeynep bazen 5 e kadar tık uyuyor içim elvermiyor su içmemesine
fikirleriniz nasıl bu konuda
size sorum şu sizce bu doğru mu bebeği uykudan uyandırmak çünkü su içirdiğimde tekrar dalması için emziriyorum terliyse üstünü değiştiriyorum altını alıyorum çcuğun uykusunu mu bozuyorum ben ayrıca nette okudum bebeğinizi gece beslenmesine alıştırmayın diyordu o uyanırsa emzirin diyordu ama zeynep bazen 5 e kadar tık uyuyor içim elvermiyor su içmemesine
fikirleriniz nasıl bu konuda