kızlar yalnış mı yapıyorum?

symslow

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2008
1.183
4
arkadaşlar zeynebin böbrek taşı teşhis edilip doktor günde 200 cc su içmeli demesinden ve antalya da havalr iyice ısınmasından beri zeynebi gece ben yatmadan önceki bu yaklaşık 2ya da 3 gibi oluyor uykusundan kaldırıp su içiriyorum.çünkü gece çok iyi su içiyor gün içerisinde bayağı savaşıyoruz su konusunda bir içişinde gece 30-40cc hatta bazen 50cc içtiği oluyor sabah uyandığı zaman da o kadar içirmeye çalışıyorum

size sorum şu sizce bu doğru mu bebeği uykudan uyandırmak çünkü su içirdiğimde tekrar dalması için emziriyorum terliyse üstünü değiştiriyorum altını alıyorum çcuğun uykusunu mu bozuyorum ben ayrıca nette okudum bebeğinizi gece beslenmesine alıştırmayın diyordu o uyanırsa emzirin diyordu ama zeynep bazen 5 e kadar tık uyuyor içim elvermiyor su içmemesine

fikirleriniz nasıl bu konuda

arkadaşım antalya nem oranı fazla olan bir şehir bir de böbreklerinde sorun var diyorsun bence devam etmelisin gece beslenmesi olmadığı için bebeğin buna alışmıycaktır emin ol gündüz içebilse ne ala ama içmiyorsa içir bence gece sadece kendi kendine uyumasını dene sesizce içir ve yat hemen seni görmesin yani kendi kendine uykuya dalabilirse sorun olmaz bence....ben öyle yapıyorum gece çok su içiyo oğlum içirip hemen yatıyorum bakıyorum kıpır kıpır sonra bi bakıyorum uyumuş:)

bencede devam et zuhalcim gündüz içmiyorsa gece içsin böbreklerindeki sorun düzelsinde
varsın alışsın napıcaksın önemli olan sağlığı

Zuhalcim biliyorsun ikranın sorunuda zeynebin kine yakın sayılır sana özelden yazmıştım ya bizide sizin dr muayne etti aynı şeyi banada söyledi ama işin garibi bende geceleri veriyordum dediğin gibi ikranında saçları antalya sıcağında nemden sırılsıklam oluyor ama daha önceleri 15 günde falan 5 lt suyu bitittiriyordum ama şu üç gündür ek gıda almasına rağmen bu kadar havanın sıcağında ter atmasına ğağmen çocuğa bütün gün boyunca 100 cc bile içiremez oldum alıştırma bardağıyla içiriyorum demiştim ya şimdi onunlada içmiyor bende senin gibi geceleri veriyordum gece anlamıyordu bayağı bir içiyordu şimdi gecede içmez oldu napcama şaşırdım içiyorken içir bence hayatım şu durumda biliyorsun ki bizim bebeklerimizin biraz istisnai bir durumu var bizim bebeklerimizin bence şu an suya daha çok ihtiyaçları var bence içirmeye devam et kesme suyunu eğer tekrar önümüzdeki günlerde su içmemeye devam ederse dr tekrar gidip su içiremediğimi söylesemmi diyorum çünkü bana dr %80 su içmekle bebekler taşı düşürebiliyor dedi
Benimki biberonda almıyor dün bardakla içirmeyi denedim oyun oynayıp bardakla dişini kaşıyor su içmek yerine üstü başı her yeri ıslandı bardaklada içiremedim offff
Sen alıştırma bardağıyla içiriyorsun artık sanırım demiii*?

canım devam et en azından böbreklerdeki sorun gidene kadar.bol su içerek ancak düzelir.benim oğlumda suyu seviyor ama biberon bilmediği için bardakla yada kaşıkla veriyorum.ama sizler kadar içmiyor benim oğlum.günde yarın fincan felan içiyor.kızlar bebeklerimiz terliyor demişsiniz.klima kullanmıyormusunuz???bebeklerimiz böle terleyerek daha çok hasta olabilirler.ben klimayı doğduğundan beri gece gündüz kullanıyorum.çok fazlada terlemiyor.dışarı çıktığımda denize felan gittiğimde terliyor sadece.burasıda(bodrum) çok sıcak klimasız durulmuyor.

benim dr bu sene denize sokma dedi ben hiç götürmedim o yüzden klimalı ortamda bacakları ve kolları harita gibi ala bele oluyor ikranın sevgicim o yüzden market ve hastanelerde bile zorluk oluyor biz genelde balkonda oturuyoruz artık bu seneyi bir geçirelimde seneye deniycem bide bakalım..

Zuhalcim biliyorsun ikranın sorunuda zeynebin kine yakın sayılır sana özelden yazmıştım ya bizide sizin dr muayne etti aynı şeyi banada söyledi ama işin garibi bende geceleri veriyordum dediğin gibi ikranında saçları antalya sıcağında nemden sırılsıklam oluyor ama daha önceleri 15 günde falan 5 lt suyu bitittiriyordum ama şu üç gündür ek gıda almasına rağmen bu kadar havanın sıcağında ter atmasına ğağmen çocuğa bütün gün boyunca 100 cc bile içiremez oldum alıştırma bardağıyla içiriyorum demiştim ya şimdi onunlada içmiyor bende senin gibi geceleri veriyordum gece anlamıyordu bayağı bir içiyordu şimdi gecede içmez oldu napcama şaşırdım içiyorken içir bence hayatım şu durumda biliyorsun ki bizim bebeklerimizin biraz istisnai bir durumu var bizim bebeklerimizin bence şu an suya daha çok ihtiyaçları var bence içirmeye devam et kesme suyunu eğer tekrar önümüzdeki günlerde su içmemeye devam ederse dr tekrar gidip su içiremediğimi söylesemmi diyorum çünkü bana dr %80 su içmekle bebekler taşı düşürebiliyor dedi
Benimki biberonda almıyor dün bardakla içirmeyi denedim oyun oynayıp bardakla dişini kaşıyor su içmek yerine üstü başı her yeri ıslandı bardaklada içiremedim offff
Sen alıştırma bardağıyla içiriyorsun artık sanırım demiii*?

canım aventin yumuşak uçlu alıştırma bardağını öneririm sana.şu sert uçlu olanları bizimkide içemiyordu.ama aventinkini çok güzel alıyor şimdi.hafifi yumuşak ve ucu birazda uzun.tavsiye ederim.

çok geçmiş olsun çok üzüldüm yaaa zeynebin durumuna...nasıl anladınız taş olduğunu...ağrısı oluyomu..ben hamileliğimin 16 haftasında düşürdüm berbat sancılı..allah yardım etsin

X