• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller kızlar yağ bezelerı cıktı suratımda nasıl kurtulurum

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
canım bak sana benim kulladığım ve en fazla bi hafta içersinde bunlardan kurtulmamı sağlayan yöntemi anlatayım sonra bana dua edersin inşallahkaydirigubbakcemile5
Acnelyse krem diye bi krem var doktorum sivilce izleri için vermişti ama sadece bi defa kullanabilmiştim çünkü çok aşırı derecede cildi soyma özelliği vardır
neyse sadede geleyim benimde senin gibi cildimde küçük yağ bezesi çıkmıştı Acnelyse kremi bi kürdanın ucuna sürüp yağ bezesine koyuyosun ama bunu evde olduğunda sürekli yap krem, bezenin üstündeki cildi soyup inceltince ki çoğu zaman 3 gün yetiyo sivilce sıkar gibi sık Pırt içindeki yağ dışarı çıkıyor.
bende yağ bezesi çıkınca hep bunu yaparım ve hepte 3 günde PIIRRTT diye kurtulmuş olurum :lepi:

canım bak sana benim kulladığım ve en fazla bi hafta içersinde bunlardan kurtulmamı sağlayan yöntemi anlatayım sonra bana dua edersin inşallahkaydirigubbakcemile5
Acnelyse krem diye bi krem var doktorum sivilce izleri için vermişti ama sadece bi defa kullanabilmiştim çünkü çok aşırı derecede cildi soyma özelliği vardır
neyse sadede geleyim benimde senin gibi cildimde küçük yağ bezesi çıkmıştı Acnelyse kremi bi kürdanın ucuna sürüp yağ bezesine koyuyosun ama bunu evde olduğunda sürekli yap krem, bezenin üstündeki cildi soyup inceltince ki çoğu zaman 3 gün yetiyo sivilce sıkar gibi sık Pırt içindeki yağ dışarı çıkıyor.
bende yağ bezesi çıkınca hep bunu yaparım ve hepte 3 günde PIIRRTT diye kurtulmuş olurum :lepi:
çok teşşekkür ederim deniyeceğim

ya nası sıkıosnzki bnmde var ama sıkılıcak gbi diil küçük heralde ama çok var bende kızlar kürdanın ucuna krem sürünce geçicek gbi diil bi sürü var hangi birine süriim banada yardmcı olursunuzmuu acnelyse i tüm omuzlarıma ve göğsüme sürsem geçermi

yani onu kürdanın ucuna sür geçer dememin sebei sadece yağ bezesi olan bölgeyi soysun diyeydi çünkü tüm yüzümüze sürersek tüm yüz soyulmaya başlar ama omuzuna ve göğsüne bi kaç gün sür sonra sıkmaya başla
bak mesela benimde geçen gün farkettim göz altımda çıkmıştı acnelyseyi kürdanla sürdüm iyice sotuldu hemen sıktım kurtuldum

farkında olmadan cildimdeki yağ bezelerinden kurtulmuştum
yazın tatilde eşimle saunaya girelim dedik
20 dk falan saunada durdum çıkıncada görevli yüzüme çamur maskesi sürdü
10 dk beklettim yıkadım sonra ılık suyla..
yukarı odama çıkınca aynaya bakınca gözlerime inanamadım
ne yağ bezesi ne siyah nokta kalmıştı..
1,5 aydan beri saunaya gidemedim
bezelerim ve siyah noktalarım oluştu
en yakın zamanda yine o yöntemle kurtulucam ben sengözlerimebaksanab

Back