Kızlar ya yardım edin ayrıntılı ultrasona girdim bugün hala ağlıyorum:(

d.dilek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2009
53
3
39
23.haftamdayım bebeğimin beyin omur ilik sıvısının içinde bulunduğu boşluğun 9.63mm olduğunu söledi doktor. sınır 10mm miş 10 gün snra kontrole gel bakalım ilerlicekmi dedi. hala ağlıyorum harap oldum inşallah bişe olmasın oğluma başından geçen varsa cevaplasın o an öle kötü oldumki doğru düzgün nedir ne değildir soramadım evrak dosyamı bile orda unutmuşum çok kötüyüm ya
sonuç kağıdımda "Lateral ventrikül arka boynuz 9.63mm" diye yazıyo. Bunun gerilemesi yada ilerlemesi durumunu yaşayanınız varsa cevaplasın kızlar nolur..

canım bu konuda detaylı bilgim yok ama sınırın üstünde değilmişki.bu 10 dediği sınır haftasına göremi yoksa hep 10damı kalması gerek acaba.Endişelenmen çok normal ama sakin ol tatlım.Nice bebişlerde sorun var görunup sağlıklı doğdular.Sabret ve dua et.Bende senin için dua edicem..umarım aynı sorunu yaşamış anneler yardımcı olur sana okuyup..

canım ağlama.allaha dua et.
banada hidrosefaliden bahsetmişti.çok korkmuştum çok ağlamıştım.ama allaha şükür şimdi turp gibi kızım.sakin ol.eğer için tam rahat etsin istiyosan başka drlarlada görüş.ben öle yapmıştım...

sevgili duyguby ve mimoza teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur çok dua ediyorum nolur sizde dua edin pazartesi başka bi doktora görünücem inşallah hayırlı haberler alırım dua edin nolur.

Canım şu an için endişelenmeni gerektirecek bir durum yok. Lateral ventiriküllerin ölçümü 10 mm'nin altında olmalı evet seninki de bu değeri geçmiş değil. Kaldı ki 10-15mm arasındaki değerlerde hafif ventrikülomegali diye adlandırılır ve büyük çoğunluğu gebeliğin ilerleyen dönemlerinde kaybolur.
Senin şu an yapman gereken sabırla bekleyip dua etmen ilerlememesi için. Şu durumda gerçekten endişe edecek bir şey yok. Doktorun tabii ki gidişatı belirleyebilmek için on gün sonra kontrole çağırmış. Göreceksin hiçbir sorun çıkmayacak o zamanda. Zaten şu anda bir sorun yok ortada.
Allah sağlıkla bebeğinin kucağına alabilmeyi nasip etsin.

canım doktorun bekleyelım dedıyse sende aglama uzulme

hamılelıkte stres cok onemlı guzel seyler dusun

rabbım yardımcın olsun...

dualarımız senınle sag salım bebısını kucagına alırsın ınsanlahh

Amin inşallah canım endişe etmiyim iyi şeyler düşünim diorum sürekli dua ediyorum ama elimde diil bir saniye bile atamıyorum aklımdan şuanda sorun yok aslında ama ilerlememesi lazım ne bilim kend aklımca daha 3.5 ayım var ilerlerse die korkuyorum nasıl bişey bilmiyorum ki internette okumadığım döküman kalmadı iyice allak bullak oldum p.tesi başka bi doktora daha görünücem o ana kadar rahat yok bana.

Amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn eksik etmeyin duanızı lütfen inşallah bebeğimin sağlıklı haberinide yazarım buraya

Canim uzulme insallah birsey yoktur yavrunu Allah onu sapasaglam kucagina almayi nasip etsin yarabim

canım üzme kendini..inşallah önemli bişey olmaz vee miniğini sağlıkla kucağına alırsın....

Müjdeeeee RAbbime sonsuz sonsuz sonsuzz şükürler olsun dün akşam başka bir doktora göründüm bebeğimin ventrikülünde oluşan genişleme azalmış çok mutluyum çok burda beni dinleyip paylaşan arkadaşlarıma tekrar teşekkürler ama lütfen duaya dewam biliyorumki bu rabbimin mucizesi duayla geldi. Tabi bundan sonra sıkı bi takip dönemi var önümüzde inşallah bebişimin sağlığı daim olur Allahım. Hepimize sağlıklı aklı fikri ruhu sağlam evlatlar nasip etsin inşallah Allah Şifa bekleyen kim varsa şifalar ihsan etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…