kızlar ya çok kötüyüm bugün

tugba20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
1.142
0
37
bir tane sigara içtim eşimle tartıştık biraz ama sabahtan beri kendimi yiyorum nolur söyleyin bebeğime bişey olur mu çok üzgünüm bunu ona yapmamalıydımmafoldumben

ne güzel kendini suçlu hissetmişsin...üzülme tabiki zararı var ama sen bir tane içip bırakmışsın...devam etme sakın olurmu?..direk kordon bağından geçiyo minik moleküller şeker nikotin proteinler nikotin vs.ve onu çok rahatsız ediyor savunmasız sonuçta şu an...senin içtiğin bişi yapmaz dediğim gibi devam etme kendini yeme günde bi paket içenlere daha çok kızıyorum ben...

canım korkma bi daha içmezsin olur biter.millet fosur fosur içiyor düşünmüyor bile..böyle üzülmen ne kadar güzel.bişy olmaz Allahın izniyle canım..

ya 1 taneden bısey olmaz ama kesınlıkle bı daha ıcme bence. bırak ıcmeyı ıcıldıgı yerde bıle durup soluma dumanını. bende hamıle oldugumu ogrendıgım an bıraktım. basta zor geldı ama melegım ıcın degmezmı hıc onu zehırlemeye hakkım yok :)

saol canım ya inş sağlıkla alırız bebeklerimizi sen kaç haftalıksın

bana mı sordun tatlımkaydirigubbakcemile3 ben hamile degilim canım Allah mı söyletti kızzzŞenizadetim yeni bitiyor ama adet sayılırsa tabii 4-5 gün kara akıntım oldu o kadar.

bir tane sigara içtim eşimle tartıştık biraz ama sabahtan beri kendimi yiyorum nolur söyleyin bebeğime bişey olur mu çok üzgünüm bunu ona yapmamalıydımmafoldumben

canım üzülme...merak etme birşey olmaz inşallah ama sigara içmemeye çalış olur mu....

1 tane sigaradan bir şey olmaz canım, benim arkadaşıma dr günde 5 taneden fazla içme demişti
bir şey olmuyor ancak bebişe zararlı tabi keşke hiç içmesende toptan bırakabilsen ikinizede yazık hatta içenlerin yanında da durma bebişine kıyma annesi.

bişey olmaz benim arkadaşımda içiyordu doktora içebilirsin demişti ama çocuğun salak olur çok içersen demiş oda bırakmıştı iğreni umarım sende bırakırsın birtanen bişiy olmaz birdaha içmezsin olur biter

tmm hatanı biliyosun en azından bi daha içmezsin olur biter.bebeğini allah korur.ama bi daha yapma.

bebeğim benimle deilmiş meğer bazen böyle olurmuş sperm pas geçermiş oluşmaya başlayamadan ne yapalım başka sefere artık vakti var herhalde

bebeğim benimle deilmiş meğer bazen böyle olurmuş sperm pas geçermiş oluşmaya başlayamadan ne yapalım başka sefere artık vakti var herhalde

nasıl yani ya..sperm pas geçermiş?
yani düşük mü yaptın sen şimdi canım?nerden anladın bebeginin seninle olmadıgını.
eger düşük yaptıysan geçmiş olsun tatlım üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…