kizlar ya adet olamadım...

kamilisss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
499
0
31
kızlar ben dogum yapalı 3 ayı gectı ...
ama sorun su ki adet olamadım...iki kere ust uste oldum bır ay ıcınde 6 gun oldum yanı...
aynı eskısı gıbı....
ama ıkı aydır tık yok belım agrıyo kasıklarıma agrılar gırıyo ve afedersınız pıs gelen bı akıntım var ama bı turlu adet olamıyorum...
aranızda bu durumu yasayan varmı...
adet olamamam bı sorunamı delalet eder....yada enfeksıyon falanmı kaptım ondanmı olmuyorumm...
offf cok canım sıkkın kızlar doktorluk bısey varmıdır sızce bı akıl lutfen....:çok üzgünüm
:

canım daha uc ay olmus dogum yapalı belki bunyen toplanamadı daha o yuzden olamamışındır ...
suan demekki hormonların dengesiz çalısıyor zamanla oturacaktır ama genede dr a gitmek iyisidr ...
bende dogumdan sonra 2 ay olmamıstım ...

birde stresdir ruh halidir hep etkiliyor canım adet olmanı bende 3 sene once falan 2 şer gun arayla bir ayda 3 defa adet oldum ole bole degil 8 er gun oldum hemde ...
bu belki kişiye gore degisir beni stres sıkıntı hep zorlar ve adet gunlerimin tarihi degişir ...

cok sagol canım yorumların ıcın..
korkmustum normal demekkii....icim rahatladi....

benim bir arkadaşım doğumdan sonra tam 1 sene adet olmuyor.çocuklarının birinci yaş günü akşamı adet oluyor.emziriyorsan sütün koruyordur

bana kalırsa doktora git cunku akıntının gelmesi bi problemin oldugunuda gosterebilir kotu seyler yazıp moralini bozmak degil niyetim ben bi ara cok kadın dogumlarda gezdim de ordan biliyorum:)

canım ben senden 12 gün önce doğum yaptım bende birkere adet oldum doğum kanaması dışında ondan sonra hiç olmadım ve doktora gittim fakat senin bahseetiğin o kötü akıntı bende 40ım çıkına kadar vardı ama geçti neyse doktorum 6 ay bile adet göremeyebilirsin bu normal dedi..aynen bende karnım şişiyor sancım oluyor sanki adet görüyormuşum gibi oluyorum ama olmuyor korkma bence

canım ben de yedıa y adet olmadım ama sankı hergun gelecekmış gibi ağrılarım vardı .

tesekkurler herkese yorumları icin icimi rahatlattınız...
yarın spıral taktırmaya gıdıcem bu konuyu bıde doktora sorayım...
bakalım akıntı ıcın ne dıyecek....

canım ende 9. ayımda hastalandım.Ailemdede ilk defa en öyle oldum.Neyin ne zaman kime olacağı belli olmuyor.. merak etme prolem olmaz ama sanki hergün hastalanacakmışsın gibi karnın ve vücudun şişiyor ya işte o kötü...

normal canım.internetten araştırdım eğer emziriyorsan 6 ay yada 12 ayda gelmeye bilirmiş.bende 1.5 ay oldu kanamam yok.normal dedi dr.spiral taktırdığım gün biraz kanamam oldu o kadar oda o gün kesildi zaten emzirdiğim için normal miş.

ben de 5. ayım bitiyor doğum yapalı ve tık olmadığı gibi olacakmış gibi hisler, ağrılar da yok. aman olmasın da.

Herkese merhaba

Ben 45 kiloyla hamile kaldım ve 68'le doğuma girdim şuan 7 ay oldu doğum yapalı ama doğumdan sonra sadece 8 kilo verebildim. Benim merak ettiğim şey regli olmadım acaba regli olduğumda biraz da olsa kilo verebilecekmiyim . Soruma cevap verirseniz çok sevinicem

Ben de çok merak ediyorum.... Birde inüsülin direnci var bende. Hamile kalmadan evvel glukofen kullanmıştım. Böylece hızlı kilo vermeye başlamıştım ki hamile kaldım. Şimdi kullansam bebeğime zararı olur mu acaba? Bebeğim halen emiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…