• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar vücut deformasyonu yaşıyorum yardımmmmmm lütfennn

Kelebekim8787

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
7
0
6
36
EC66441E-64C3-4EBC-BE6D-9E1D68B6A682.jpeg
Kızlar bir dönem spor yaptım düzenli sonra şehir değiştirdim bırakmak zorunda kaldım yerleş iş güç derken günlerim işe gidip eve gelip bol yemek yemek ve yatmakla geçiyordu aynaya bir baktım vücudum böyle bir hal almış resmen kalçamın yan tarafı çökmüş basenlere yığılma olmuş sizce geçer mi bu yoksa estetik cerraha gitmeli miyim tecrübesi yada başına böyle bsey gelen var mı

Eki Görüntüle 2122874 Kızlar bir dönem spor yaptım düzenli sonra şehir değiştirdim bırakmak zorunda kaldım yerleş iş güç derken günlerim işe gidip eve gelip bol yemek yemek ve yatmakla geçiyordu aynaya bir baktım vücudum böyle bir hal almış resmen kalçamın yan tarafı çökmüş basenlere yığılma olmuş sizce geçer mi bu yoksa estetik cerraha gitmeli miyim tecrübesi yada başına böyle bsey gelen var mı
Ayy fotolara bakınca kendimi gördüm :KK70: aynı şartlardayız :) uzun süre spor yaptıktan sonra şehir değiştirdiğim ve geçirdiğim estetik operasyondan sonra spordan uzak kaldım. BasenleriM aynı senin ki gibi. İnşallah güzel cevaplar gelir :)

Benim de aynı malesef. Spor yaptığım dönemde herşey çok güzeldi. Ama şehir değişikliği ve estetik operasyon derken spordan uzak kaldım. Belden aşağı sı benden bağımsız bi Cumhuriyet olarak ilerlemekte. Bir an önce önlem almam lazım. Bu yaz hiç rahat değildim.konuyu takipte kalayım

Back