Siz tedavi oldunuz mu peki?Uzanarak çekmişti benimkini. Her iki bacağımı da sağa sola döndürerek çekmişti.
Hayır köpük tedavisi uygulanıyormuş varis için ama beni pek rahatsız etmiyor diye istemedim. Benim şikayetim ağrı olmasıydı üst bacakta kılcal damarların üzerine bastırarınca ağrı oluyordu ama geçti kendiliğinden.Siz tedavi oldunuz mu peki?
Anladım ben de devlet hastanesinde yaptıracağım da köpük o yüzden sordum. Doppler ayakta çekilir yazıyo da internette benimkini de yatarak çektiler o yüzden merak ettimHayır köpük tedavisi uygulanıyormuş varis için ama beni pek rahatsız etmiyor diye istemedim. Benim şikayetim ağrı olmasıydı üst bacakta kılcal damarların üzerine bastırarınca ağrı oluyordu ama geçti kendiliğinden.
Ben de ayakta sanıyordum gitmeden önce. Ultrason randevusu da çok geç verilmişti köpük istesem ne zamana gelirdi kim bilir.Anladım ben de devlet hastanesinde yaptıracağım da köpük o yüzden sordum. Doppler ayakta çekilir yazıyo da internette benimkini de yatarak çektiler o yüzden merak ettim
Ben aynı gün ultrason çekildim 8 ekime de aldım günü inşallah kurtulurum ya teşekkür ederim tekrarBen de ayakta sanıyordum gitmeden önce. Ultrason randevusu da çok geç verilmişti köpük istesem ne zamana gelirdi kim bilir.
Benimkini hem yatarak hem de ayakta çektiler.Anladım ben de devlet hastanesinde yaptıracağım da köpük o yüzden sordum. Doppler ayakta çekilir yazıyo da internette benimkini de yatarak çektiler o yüzden merak ettim
Ben anlayamıyorum devlet hastanesinde neden böyle acaba sonuçta bunu radyoloji uzmanının bilmesi gerekmez mi ıkındırarak yatarak çekti sadece doktor da ona göre 2 iğneyle hallederiz deyip gün verdi ekimeBenimkini hem yatarak hem de ayakta çektiler.
Zaten ayakta çekilmesi gerekir ve bu çok önemlidir.Çünkü yatarken varis görünmez.Esas ayakta durduğumuzda varis,damar,kapakçıklar ortaya çıkar.
Ben de devlet hastanesinde çekildim.Evet bilmesi gerekir ama pek umursamıyorlar.Ben anlayamıyorum devlet hastanesinde neden böyle acaba sonuçta bunu radyoloji uzmanının bilmesi gerekmez mi ıkındırarak yatarak çekti sadece doktor da ona göre 2 iğneyle hallederiz deyip gün verdi ekime
O zaman gittiğimde doktora bu konuyu söyleyeyim. Bıktım bu bazı sağlıkçıların sürekli mağduru oynayıp işlerini savsaklamalarından yaBen de devlet hastanesinde çekildim.Evet bilmesi gerekir ama pek umursamıyorlar.
Ben çok doktor değiştirdim gerçekten çoğu umursamıyor muayene bile etmiyor.Bacağıma bakmadılar bile öyle söyleyeyim sana.Sürekli doktor değiştiriyorum.Doktorunla konuş ayakta çekilmesi önemliymiş diye bakalım ne diyecek sanaO zaman gittiğimde doktora bu konuyu söyleyeyim. Bıktım bu bazı sağlıkçıların sürekli mağduru oynayıp işlerini savsaklamalarından ya
Tamamdır ancak 8 ekimde gittiğimde sorabilirim herhalde operasyondan önce de ultrason isteyecektir yani 1 buçuk ay önceki ultrasona göre yapmaz herhalde sonuçta varis ilerleyebilen birşeyBen çok doktor değiştirdim gerçekten çoğu umursamıyor muayene bile etmiyor.Bacağıma bakmadılar bile öyle söyleyeyim sana.Sürekli doktor değiştiriyorum.Doktorunla konuş ayakta çekilmesi önemliymiş diye bakalım ne diyecek sana
İç varis yok sonuca göre sadece iki tane 2.8 2.9 mm varis varmışBen çok doktor değiştirdim gerçekten çoğu umursamıyor muayene bile etmiyor.Bacağıma bakmadılar bile öyle söyleyeyim sana.Sürekli doktor değiştiriyorum.Doktorunla konuş ayakta çekilmesi önemliymiş diye bakalım ne diyecek sana
Tamamdır ancak 8 ekimde gittiğimde sorabilirim herhalde operasyondan önce de ultrason isteyecektir yani 1 buçuk ay önceki ultrasona göre yapmaz herhalde sonuçta var
Tamamdır ancak 8 ekimde gittiğimde sorabilirim herhalde operasyondan önce de ultrason isteyecektir yani 1 buçuk ay önceki ultrasona göre yapmaz herhalde sonuçta varis ilerleyebilen birşey
Bende de sağ kasıkta 5.mmİç varis yok sonuca göre sadece iki tane 2.8 2.9 mm varis varmış
Ben halledicem 8 ekimde 2 dklık bişey zaten ultrasonBende de sağ kasıkta 5.mm
Onu pek bilmiyorum sürekli çekiliyor mu ben tedavi görmedim çünkü.Ama seninkini çekmeli sonuçta doğru düzgün çekilmeden tedaviyi ben asla yaptırmazdım yani
Benim de aynı şekilde çekildi 2 varis var sadece dendi falan gittiğimde soracağım doktoraYatarak kasıklarımdan ayaklarıma kadar bakıldı ıkınmanızın sebebi kapakçıklar çalışıyormu tıkanıklık varmı diye ilk bir doktora gittim 4 ay sonraya doppler verdi ilaç yazdı başka doktora gittim görünen damarlarımın varis olmadığını söyledi istersek köpük sıkabilirmiş ben istemedim