- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.903
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cnm net çekemedm bir türlü önümdeki bariz belli silik :) hamileyimdir demeVar ama resim hiç net değil
Dedim bile koş kan testi yaptırEvet cnm net çekemedm bir türlü önümdeki bariz belli silik :) hamileyimdir deme
Cnm akşam eşimi beklyrm gelsn gitcz o da mutlu oldu şaşırdı bende agladm ya cok garip duygymş cnm cok sgl cevp verdgn için sennde mi böleydi:)Dedim bile koş kan testi yaptır
Belli belirsiz silikti adetin geçti miCnm akşam eşimi beklyrm gelsn gitcz o da mutlu oldu şaşırdı bende agladm ya cok garip duygymş cnm cok sgl cevp verdgn için sennde mi böleydi:)
Gecikti 3 gün cnm bgn:) aynymş senle benm fotoda net degl önümdeki bariz silik belli:)Belli belirsiz silikti adetin geçti mi
Hemen çıktı dimi ben adetim geçmeden bakmıştım ilk mi olacakGecikti 3 gün cnm bgn:) aynymş senle benm fotoda net degl önümdeki bariz silik belli:)
Evet cnm hemen cktı bir dkka snra hemen belli oldu :) aynn ilk ondan deneymszm napcgmı bilemedm cnm:)Hemen çıktı dimi ben adetim geçmeden bakmıştım ilk mi olacak
Hayırlı olsun inşallah kan testini yaptır hemen dra gitme sata göre haftanı hesapla 7 hafta olunca gidersin hem bebk görünür hem kalp atışıEvet cnm hemen cktı bir dkka snra hemen belli oldu :) aynn ilk ondan deneymszm napcgmı bilemedm cnm:)
Var var bende gördüm ama çok zayıf bi çizgi reglinden önce mi yaptınkıxlar ağlıyorum sevinçten var değil mi yanlış görmüyorum:)
Var var reglin geçmiş miydikıxlar ağlıyorum sevinçten var değil mi yanlış görmüyorum:)
Var var bende gördüm ama çok zayıf bi çizgi reglinden önce mi yaptın
Canm fotoda net cekemdm önümdeki pembe silik öizgi belli aldığımda hemen cktı yaptgmda cnm gecti 2 gün cnm:)Var var reglin geçmiş miydi
sagol cnm istyen herkese nasip olur inş tabiki paylaşrm:)İnşallah hamissindir allahim istiyen herkeze nasip etsin kan testi sonucunu bizimlede paylas
Cddmsn cnm kaç haftalktın peki sennde adet olckmşn gbi agrn oluyrmydu:)Hayırlı olsun benimde testim böyleydi :)
Evet oluyodu tamm hatirlamiyorum ama 3_4 haftaliktim sanirimCddmsn cnm kaç haftalktın peki sennde adet olckmşn gbi agrn oluyrmydu:)
Ağzından bal damlıyor canm ya teşekkr ederm bende küçük oldugunu tahmn etmştim:) sagl cnm yardmcı oldgn içinEvet oluyodu tamm hatirlamiyorum ama 3_4 haftaliktim sanirim