Kızlar vajinismus yaşayanlar bakabilir mi?

Poncikellabeybii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2021
84
17
25
Arkadaşlar 2 ay önce ilk birliktelik için sevgilimle çabaladık ama bir türlü penisi içime alamadım. İki kez daha denedik birinde sevgilim parmakla girip rahatlatmaya çalıştı hatta hiçbir his duymadım hatta kanamam oldu ve kızlık zarım da gittiğine göre rahatlarım dedim ama penis girince inanılmaz bir ağrım oldu ve yarıda kestik. Üçüncü denemede olacak gözüyle baktık ama çok sert girdiği için de acım ve kanamam oldu. Doktora gittim tam birliktelik olmamış zedelenme var dedi. Vajinismus olabilir de olmayabilir de ilk ilişkin çünkü dedi. Ne yapmalıyım böyle bir şey olacağını bilmezdim hiç?

Islanma olmuyor mu tam belki o yüzden acı oluyodur
Aslında evet ıslanma yok gerçi kayganlaştırıcı ile de denedik ama belki az mı kullandık bilmiyorum. Sıkıyorum girince kendimi sanırım rahat bırakamıyorum. Mesela evde bile mesane kısmımı sıktığımı fark ettim doktordan geldikten sonra. Gevşemeye çalışıyorum istemsiz yeniden kasarmışım

Ön sevişmeyi uzatıp ıslanma olmasını sağlayın bence kayganlaştırıcı da kullanılabilirsiniz yine, ıslanma olunca gevşersin de. Vajinismus olduğunu sanmıyorum açıkçası çünkü parmağı kabul etmişsin, ıslaklık az oluyosa acı hissediyosundur

Vajinusmus değilsin ilk birliktelik,biraz doğru çabayla bu durumun üstesinden geleceksin 🌺Vajinusmus sayfasına göz at orda teknikler var işine yarar bilgiler.

Bu konuyu dilatörle çözebilirsin, ilk etapta tek başına yoğunlaşırsın. Forumda dilatörle ilgili pek çok topik var mutlaka göz atmanı tavsiye ederim 🌸

X