Kızlar kısa bi süredir spor yapmaya başladım kendimce.ancak farkettiğim bişeyi sormak istiyorum.bacak hareketlerinde sanki çokmu açılıyor orası boşluk hisseder gibi oluyorum.ve bekarım.bunun bazı bayanlarda olduğunu duydum ama bilemiyorum.bi kaç kezde mesela belimi yukarı kaldırıyorum gaz kaçırma problemi istemsiz.çok garipsedim tövbe tövbe diyorum ama burayı okuyunca gördümki tek ben değilim.
tüm bunlardan çıkardığım sonuç acaba benim vajinam genişmi?
şimdi bekarkende gidip bi doktora bunu sormak çok saçma.sanırım ilişki sırasındada problem oluyormuş.
24 yaşındayım ve evlensem ilerde bunun sorun olmasını istemiyorum.
bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.yanılıyormuyum acaba..:26::26::26:
Canım onun sporla alakası yok bi kere onu söyleyeyim başta. Sen sadece spor yaparken farkına varmışssındır. Bacaklarını misal diksen duvara içine gaz kaçmış gibi olur. Ve dediğin gbi belini yukarı kaldırsan da için hava almıştır. Ve bu sorun bende de var. Yardımcı olamiycam pek ama tek bildiğim sporla alakası yok. Vajinal bi Problem olabilir belki ben de hiç araştırmadım. Ayrıca ilişkiye girerken Problem falan olmuyor. Bende olmuyor sahsen. Yani bi extra acı vermiyor. Ama normal gaz çıkarır gibi ses çıkarması can sıkıcı ve utandırıcı bir durum. O havayı aldıktan sonra içine o gaz istemsiz ve malesef sesli çıkıyor.ben alıştım bu duruma fakat araştırmakta fayda var.
Canım benm bekarken de vardı.ne ilişkiyle ne sporla nede genişlk darlıkla alakalı. Tamamen aldığın pozisyonla alakalı. Vajina genişliği sorunum da yok hatta aksi durum söz konusu :)yani sizde ilişki sırasında hava çıkıyor değilmi Ama vajina genişliği sorununuz yok.doğrumu anlıyorum..
Canım benm bekarken de vardı.ne ilişkiyle ne sporla nede genişlk darlıkla alakalı. Tamamen aldığın pozisyonla alakalı. Vajina genişliği sorunum da yok hatta aksi durum söz konusu :)
teşekkür ederim cvp için.rahatladım bende.çünkü burda evlilikte daha ilk yıldan doğum bile yapmadan vajina genişliğinden çok rahatsız olanları okudukça korkmuştum biraz..neyseki alakası yokmuş
canım sne nasıl vajinanın geniş olduğunu düşünüyorsun?arkadaşlar ben 20 yaşında ve bekar bi kızım daha önce ilişki fln olmadı .. ben vajinanim cok geniş olduğunu dusunuyoum suanda bi erkek arkadaşım var ve evlilik planlari yapıyoruz açıkçası ben korkuyorum vajinam geniş ya kan gelmezse duyduğuma göre bazı bayanlarda da gelmiyomjs bi daha doğumda geliyomus ya evleneceğim kişi vajinami geniş bulur da yanlış şeyler düşünürse .s.s kaç aydır evlilikle ilgili tek düşüncem bu evlilik diyince hemen icimde bi korku oluyor lütfen yardım edin
Canım benim vajina darlıgım vardı evlnmeye geldgm ilk güncok istesemde ilişkiye grmyrdm ..canım sne nasıl vajinanın geniş olduğunu düşünüyorsun?
ben bunu cesaret edersem doktora sormayı düşünüyorum.
ya gorunusten anlisiliyor zaten ben bi doktora sormadan bunun tesisini koydum bile :) sürekli netten vajina daraltıcı jellere bakiyorum ama almaya da cesaret edemiyorhm açıkçası ne yapicam bilmiyorum ama vajinam geniş yani ondan.eminim eğer sen doktora sorarsan benide bilgilendirirmisin .scanım sne nasıl vajinanın geniş olduğunu düşünüyorsun?
ben bunu cesaret edersem doktora sormayı düşünüyorum.
pence bedlerden anlaşılmaz canım genişlik derken dışdudakların genişliğimi..yoksa vajina girişimi kastediliyor.vajina girişinin genişliğini bizim anlamamız bence mümkün değilya bunu pedlerden anlayabilir miyiz ki?
Mesela afedersiniz biraz garip olacak ama kardeşimle ben farklı büyüklükteki pedlerle yetiniyoruz yani birimiz büyük boy birimiz küçük kullanması gerekiyor? Böyle ölçülebilir mi ki yoksa çok mu saçma
Rica ederim canim :) Hic korkma canim o tamamen ayri bisey. Tamamen genetikle alakali senin korktugun sey. Ki oyle biseyin varsa yani genişsen bile bundan dolayi degildir. Ben 5 yillik evliyim. 3.5 yasinda bi bebegim var. Tam aksi rahmim cok dar .. genetikle alakali yani. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?