Kızlar vacumlu yorgan poşetlerini kullananlar var mı?

nil35

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
117
2
kızlar yorganları vacumluyan poşetlerden kullanan varmı ben aldım ama pamuklu yorganlar olmaz dedi komşum sadece silikon ve elyaf yorganlar içinmiş kullanan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz...

Valla nilciğim,ben pamuk yorganlarıma da kullandım,sonuç çok güzel,yorgan resmen yarı yarıya küçüldü,hatta daha da fazla...Yani tabiki de pamuk yorganlarına da kullanabilirsin.

Valla nilciğim,ben pamuk yorganlarıma da kullandım,sonuç çok güzel,yorgan resmen yarı yarıya küçüldü,hatta daha da fazla...Yani tabiki de pamuk yorganlarına da kullanabilirsin.

peki canım yorgan açılınca normal çıktımı içinden yoksa preslenmiş gibi mi duruyor

çok sağol canım ozaman kullanabilirim üzülmüştüm pamuklu yorganlar olmazı duyunca çünkü çeyizlik yorganlarımdı hepsi hani satenlerden hiç kullanılmadan duranlar...neden alınıyorsa çeyize ben kızıma almıcam her 6 ayda dantellerini yıka havalandır bu defa dantellerini söküp kaldırcam o zaman vacumlu poşete ama yine 6 ayda bakım lazımmı canım.

çok sağol canım ozaman kullanabilirim üzülmüştüm pamuklu yorganlar olmazı duyunca çünkü çeyizlik yorganlarımdı hepsi hani satenlerden hiç kullanılmadan duranlar...neden alınıyorsa çeyize ben kızıma almıcam her 6 ayda dantellerini yıka havalandır bu defa dantellerini söküp kaldırcam o zaman vacumlu poşete ama yine 6 ayda bakım lazımmı canım.
Yılda 1 - 2 kez havalandırıyoruz ya işte o kadar,kirlenmiyor zaten,belki havalandırmak bile gerekmiyor ya ben havalandırıyorum,dantel filan yıkamaya gerek yok,tertemiz çıkıyor poşetten çünkü.

hic farketmez turu ne olursa olsun.ama bi sure sonra gene sismeye basladi benimkiler neden anlamadim. kaliteli biseydi bide dandikde degil ama .hayirlisiii

hic farketmez turu ne olursa olsun.ama bi sure sonra gene sismeye basladi benimkiler neden anlamadim. kaliteli biseydi bide dandikde degil ama .hayirlisiii
Hava alıyordur canım,bizde de oldu,dikkat ettik ki kapağın kapatıldığı yerde plastik parçası var deliğin büyüklüğünde,kapağı kapatırken onu koymamışız,ondan hava almış.

Pamuklu yorganlar için de kullanılabiliyor tatlım, ama elyaf yada silikon yorganlar kadar küçülmüyor tabiii. Ama gene de büyük yer kazanıyorsun.... Ve hiç kirlenmeden tozlanmadan saklayabiliyorsun...

bizde kullanıoruz evde o en buyuklerıde baya bısey alıyo ıcıne bazaların altında baya yer acıldı cok rahat tavsıye ederım

X