Kızlar umutluyum bu sefer:) Peki sizce?

morciveert

e ben ne yapayım şimdi?
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2023
1.016
193
Merhaba kızlar letrasan kullandım dün yumurta kontrolüm vardı. Doktorum bir yumurtamın geliştiğini ve iyi gözüktüğünü belirtti. Çatlamak üzere olduğunu iğne yapmaya da gerek olmadığını söyledi, bugün cuma ve pazar ilişki olsun dedi. Yumurta güzel gözüküyor, rahim duvarında kalın dedi :) Ay inşallah olur bu sefer ya üçüncü denememiz ilk ikisi klomenle denedik birinci tutmadı ikinci de hiç yumurtam gelişmedi. Bu sefer umutluyum, doktorum da umutlu :))

güzel haberler alırsınız inşallah :) bu ay bende klomen kullandım 10. Gün kontrolünde gelişen 1 yumurta gördü doktor ama boyutunu söylemedi. Belki de gelişmemiştir. Klomen etki etmiyor mu acaba? sizde amh düşüklüğü ya da kist var mı?

güzel haberler alırsınız inşallah :) bu ay bende klomen kullandım 10. Gün kontrolünde gelişen 1 yumurta gördü doktor ama boyutunu söylemedi. Belki de gelişmemiştir. Klomen etki etmiyor mu acaba? sizde amh düşüklüğü ya da kist var mı?
hayır hormon sorunum yok kistte zaten tedaviye baslamadan bakıyor varmı kist diye. Bİ ara kistim vardı adetim bitmek bilmedi kist yüzünden allah korusun o yüzden cok korkuyorum kistten :KK70:
Bilmiyorum klomenle ilk denemde iki yumurtam gelişmişti biri geriden geliyor demişti doktorum ama tam catlama boyutunda dğillerdi ki 5 gün sonra catlama iğnesi yap demisti. Ama tutmadı tam iğneden bir ay sonra regl oldum, hemen sonrasında da kimyasal gebelik geçirdim. Rahmim toparlanınca tekrar klomen ile denedik bu sefer sayısını arttırdı. Ama hiç yumurtamın gelişmediğini söyledi adet ol gel daha etkili farklı ilaca baslayacağız dedi işte femara muadili letrasana basladık. İlk kontrolumde yumurta yoktu kanamam devam ediyordu hala cunku 12 gün sürdü reglim. Dün gittiğim ikinci kontrolümde de bir güzel çatlama boyutunda çatlamak üzere olan yumurtam oldugunu söyledi, aksam ilişki cuma-pazar ilişki dedi. Umutluyum bakalım olur inşallah ya

çatlama iğnesi tarihi söyledimi size peki?

X