Ne güzel demişsiniz evham yapmayın diye ama ben yapıyorum kurcalıyorum bu defa ailem kızıyor neden bukadar üstüne düşüyosun kız hasta sanane diye abartıyorum yaniPsikiyatr değilim ama çeşitli nedenleri olabilir. Bazen söyleyemediklerimiz, içimize attıklarımız, vücudumuzda döküntülere, bayılmalara, baş ağrısına vs. yol açabilir. Durduk yerde evham yapmayın. Her insan farklıdır. Başınıza gelirse o zaman düşünürsünüz.
Canım şuan zaten bunun için ilaç kullanıyorum. Aşırısı yok zaten arada bir kötü şeyler duyunca bende yaşarım gibi hissediyorumBen anksiyete hastasıyım. Biri öldürülürse sanki beni de öldüreceklerdi gibi geliyor, her şeyden korkuyorum. Ilaç kullanıyorum, sen de doktora git tedavi edilmezse daha kötü oluyor.
Evham yaptıgım biliyorum gerçi o an geliyor korkuyorum sonra biraz sakinleşince saçmaladmı farkediyorumolmaz tabiki..bulaşıcı yada genetik bir rahatsızlık deildir psikolojik hastalıklar...
Mrb kızlar yine ben ve yine sorunlar. Şimdi sizlere bişey sormak istiyorum demin babaannem bi akrabamız hakkında bi hastalık anlattı kız sürekli boğuluyor gibi olup bayılıyormuş doktorlara götürmüşler psikolojik demiş doktorlar şimdi sorun şu ki nedense ben korkmaya başladım acaba bende öyle olur muyum ya olursam diye acayip evham yapıyorum ya şimdi zaten anksiyete var bende bu evhamlarda sinir etmeye başladı.aranızda psikiyatr varsa bana bunun nedenini söylerse çok sevinirim
Şimdiden çok teşekkür ederim kızlar
Deneyecem bunu çok teşekkür ediyorumanksiyete var diyosun evhamlanma bosver boyle seyler aklina geldiginde dur yirmi kere derin nefes al ver baska seyler dusun gecer inşallah
Canım ilk zamanlar çok fenaydım ölecekmiş gibiydim ama şu sıralar ciddi hastalık takıntıları olmaya başladı. En kısa zamanda doktorla bunları konuşacak inşallah kısa zamanda çözülürAnksiyete illet birşey! Tedavi de görüyormuşsunuz, acaba doktorunuz ile gözden geçirseniz durumu? Belki ilaç değişikliği yapılabilir, inanın sonrasında kendinizi bırakıp, etrafınızdakilere sarmaya başlıyorsunuz. Konuya gelince böyle düşünmeniz çok normal.
Doktorun ile muhakkak konuş bunları. Şimdi kendin için endişelisin, sonrasında en sevdiğin olacak. Mesela kızım odasında uyuyor, gece balkona çıkar da düşer diye uyuyamıyorum, ona birşey olacak diye kafayı yiyorum. Hayatı zehir eden birşey bu! Kelin ilacı misali bende ki durumda. Umarım atlatırsın.Canım ilk zamanlar çok fenaydım ölecekmiş gibiydim ama şu sıralar ciddi hastalık takıntıları olmaya başladı. En kısa zamanda doktorla bunları konuşacak inşallah kısa zamanda çözülür
Mrb kızlar yine ben ve yine sorunlar. Şimdi sizlere bişey sormak istiyorum demin babaannem bi akrabamız hakkında bi hastalık anlattı kız sürekli boğuluyor gibi olup bayılıyormuş doktorlara götürmüşler psikolojik demiş doktorlar şimdi sorun şu ki nedense ben korkmaya başladım acaba bende öyle olur muyum ya olursam diye acayip evham yapıyorum ya şimdi zaten anksiyete var bende bu evhamlarda sinir etmeye başladı.aranızda psikiyatr varsa bana bunun nedenini söylerse çok sevinirim
Şimdiden çok teşekkür ederim kızlar
Umarım sende tez zamanda atlatırsın sana diyebileceğim sadece bu dedigin gibi kelin ilacı olsaydıDoktorun ile muhakkak konuş bunları. Şimdi kendin için endişelisin, sonrasında en sevdiğin olacak. Mesela kızım odasında uyuyor, gece balkona çıkar da düşer diye uyuyamıyorum, ona birşey olacak diye kafayı yiyorum. Hayatı zehir eden birşey bu! Kelin ilacı misali bende ki durumda. Umarım atlatırsın.
Bunları kesinlikle anlatacam doktora çok teşekkür ederim güzel tavsiyelerin için :)Merhaba hiç bir psikiyatr sadece bu metni okuyarak sana teşhis koyamaz tatlım. Çünkü bu tür durumlarda esas hasta öyküsüdür. Sana tavsiyem muhtemelen kullandığın beta blockerlar vardır bu tür durumları önleyen ilaçlar. Onları aksatmadan ve saatine uyarak kullan. Bunun dışında bu korkularını da en kısa zamanda psikiyatrınla paylaş bu durumlar bazen ilaç yan etkisi bile olabiliyor. :) Bir de tıp dışı tavsiye her sabah kalktığında güçlü hisset. kendine ben güçlüyüm de ve buna inan :))