Kızlar twitterde arama butonuna harf yazınca çıkan kötü sayfalar

susver09

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2023
48
14
23
ya hiç bakmadığım sayfalar çıkıyor. L yazıyorum lesbian p.. çıkıyor düşünün . L ile başlayan başka bir sürü sayfa takip ettim tıkladım. Yok anam bacım algoritma değişmiyo neye göre onu da anlamadım hiç girmediğim sayfalar . Bu durumdan nasıl kurtulucam ne yaparsam o harfi yazdığımda o sayfa çıkmaz bilen arkadaşlar aydınlatabilir mi

Sizinki yine iyiymiş, bir ara bana finansal köleler dadanmıştı 😂 bana köpek yaz 1500 atayım tarzında teklifler alıyordum. Keşke değerlendirseydim 😂
Şaka bir yana neden oluyor bilmiyorum, bir dönem böyle oldu sonra kendiliğinden düzeldi

Çok emin olmamakla birlikte etkileşimde olduğunuz birilerinin ilgi alanının size de yansıdığını düşünüyorum. Yapay zeka

ya hiç bakmadığım sayfalar çıkıyor. L yazıyorum lesbian p.. çıkıyor düşünün . L ile başlayan başka bir sürü sayfa takip ettim tıkladım. Yok anam bacım algoritma değişmiyo neye göre onu da anlamadım hiç girmediğim sayfalar . Bu durumdan nasıl kurtulucam ne yaparsam o harfi yazdığımda o sayfa çıkmaz bilen arkadaşlar aydınlatabilir mi
Elon Musk anasını şey etti sitenin. Twitter kuşuna bile katlanamadı.

X