• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar tv masamı kaplamak için yapışkan folyo hakkında bilgi lütfen..

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
kızlar koyu ahşap rengindeki televizyon masamın hergün tozunu almak yoruyor.. bu siteden öğrendiğim ve resimlerden gördüğüm yapışkan folyo ile kaplasam nasıl olur.. beyaz renkle kaplamyı düşünüyorum ama aklıma takılan şey olmazsa geri sökülürmü yoksa izi lekesi kalırmı etiket gibi... birde resimlere baktığımda çok hoş görünüyor ama yakın plan çekilmediği için detayları göremedim..yapıştırdıktan sonra silerken falan kalkıyormu..ek yerleri belli oluyormu..bi akıla ihtiyacım var..

Merhaba. Öğrenci evlerinde ( özellikle kız evlerinde ) biz böyle eski eşyalarımızı kaplamayı çok severiz.. Buzdolapları özellikle. Kapladıktan sonra çıkartması çok zor hatta imkansız oluyor o yüzden güzel bir desen bulmak lazım. Kaplamak ta biraz sabır işi.. Ama sonuç çok çok güzel oluyor kesinlikle :)

Merhaba. Öğrenci evlerinde ( özellikle kız evlerinde ) biz böyle eski eşyalarımızı kaplamayı çok severiz.. Buzdolapları özellikle. Kapladıktan sonra çıkartması çok zor hatta imkansız oluyor o yüzden güzel bir desen bulmak lazım. Kaplamak ta biraz sabır işi.. Ama sonuç çok çok güzel oluyor kesinlikle :)

yaa çıkarmak çokmu zor...ben kolayca çıkar diye düşünmüştüm..masam daha yeni..çıkarmam zorsa yapıştırmasammı acaba..karar veremedim..

Değişiyor aslında kağıttan kağıda :s Kimisi cıırt diye çektikçe çıkıyor ama kimisi de hele hele uzun süre orada yapışık kalmışsa, çıkartırken yırtılıyor. Yapışık kalıyor. Sabunlu bezle ovala ovala, güç bela çıkıyor.. :26:

mobilya ustalarına boyatabilirsin ama yapıştırıcı kullanırsan çok zahmetli çıkar ama bir fikir veriym çıkaramadığınız yapıştırıcı ları asetonla kolaylıkla çıkarabilirsiniz...

yapiskanli folyo ,geri cikarmasi cok kolay bir malzeme,ilkin ben de de boyle korkular vardi,iraci oldugum icin ev sahibinin taktirdigi mutfak dolaplarina zarar vermemem gerekiyor,gecen gun kapladim beyaz yapiskanli folyo ile,silmesi temizlemesi cok kolay,bir kac yeri iyi olmamisti gunler sonra acip tekrar duzelltim,ayrica ben kasiklarimi koydugum porseleni kilendikce makinaya atarim bugune kadar hic cikmadi,bir kee dnedim bu niye cikmiyor diye,sokmek istedim hemencik hic iz kalmadan sokulmesi kolay oldu,korkmaniza gerke yok,cok kullanisli ve begenmezseniz geri cikarmasi cok kolay,silince su izi falan da kalmiyor,ben tecrube ettim,mennun kaldim

yapiskanli folyo ,geri cikarmasi cok kolay bir malzeme,ilkin ben de de boyle korkular vardi,iraci oldugum icin ev sahibinin taktirdigi mutfak dolaplarina zarar vermemem gerekiyor,gecen gun kapladim beyaz yapiskanli folyo ile,silmesi temizlemesi cok kolay,bir kac yeri iyi olmamisti gunler sonra acip tekrar duzelltim,ayrica ben kasiklarimi koydugum porseleni kilendikce makinaya atarim bugune kadar hic cikmadi,bir kee dnedim bu niye cikmiyor diye,sokmek istedim hemencik hic iz kalmadan sokulmesi kolay oldu,korkmaniza gerke yok,cok kullanisli ve begenmezseniz geri cikarmasi cok kolay,silince su izi falan da kalmiyor,ben tecrube ettim,mennun kaldim

çok teşekkğür ederim içimi rahatlattınız..hemen alıcam ve kaplayacam resmini çekip koyacam size..ama şu resim koymayı bi becerebilsem..nasıl koyacam bilen varsa lütfen?

Bence kaplamayın çünkü ilerde çıkartmak isterseniz illa ki zorlukları olacaktır diye düşünüyorum...Ben olsam sabah akşam silerim yine de kaplamazdım (tabi bu benim görüşüm)...Kolay gelsin...

bende beyaz yapışkanlı folyo ile kitaplığımı kaplamak istiyorum ancak hiçbir yerde beyaz folyo bulamıyorum. siz nerden ve ne kadara aldınız acaba?

Back
X