kizlar tup bebek basarisini olcelim...

tup bebekte hamile kaldinizmi kalmadinizmi?basari orani nedir olcalim...

• Ankete Katılan
    27
  • Anket Kapalı .
Mehay;anladığım kadarıyla sen çok stres yapıyorsun,bende öyleydim canım.Sana tavsiyem lütfennn ama lütfen rahat ol.Sakın buradaki olumsuz sonuçlar seni etkilemesin.Olumlu düşünce çoook önemli...

Mehay;anladığım kadarıyla sen çok stres yapıyorsun,bende öyleydim canım.Sana tavsiyem lütfennn ama lütfen rahat ol.Sakın buradaki olumsuz sonuçlar seni etkilemesin.Olumlu düşünce çoook önemli...

aynen canim olumsuz sonuclardan cok etkileniyorum...telas icindeyim:çok üzgünüm:

2 başarısız micro. denemem oldu şimdi bayramdan sonra tekrar denicem inşallah bu son olur hayırlısıyla

mehaycım canım nasılsın?tüp bebek tedavisi nasıl gidiyo?ne aşamadasın?hiç ultrason yapıldımı?inş olumlu sonuçlanırda sağlıkla sıhhatle bebişlerine kavuşursun.pink rose canım sen nerde tedavi oluyordun.hepsini aynı yerdemi yaptırdın?hepinize öpücükler ve sevgiler...

mehaycım canım nasılsın?tüp bebek tedavisi nasıl gidiyo?ne aşamadasın?hiç ultrason yapıldımı?inş olumlu sonuçlanırda sağlıkla sıhhatle bebişlerine kavuşursun.pink rose canım sen nerde tedavi oluyordun.hepsini aynı yerdemi yaptırdın?hepinize öpücükler ve sevgiler...

ben ilk iki micromu amerikan hast de sonrakileri süleymaniyede denedim canım şimdide beklemedeyim bursa yı düşünüyorum..acıbadem olabilir..hayırlısı inşşş..hepimiz için...:1hug:

ben ilk iki micromu amerikan hast de sonrakileri süleymaniyede denedim canım şimdide beklemedeyim bursa yı düşünüyorum..acıbadem olabilir..hayırlısı inşşş..hepimiz için...:1hug:

Allah hayırlsını versin cnaım hakkımızda.bende yeni merkezler araştırıyorum.acıbadem banada iyi bi merkez gibi geldi ama çok uzak.ankarada yaptırıyorum ben.anatolia tüp bebekte yaptırdım ikisinide.kesin olmamakla birlikte şimdide genartı düşünüyorum.Allah bu yolda sabır güç ve sonunda hayırlı sağlıklı bebişlerimizi verir inş.kocaman öpücüklera.s.:1hug:

arkadaşlar ben ilk denemede hamile kaldım fakat 7 haftalıkken düşük yaptım ALLAH yardımcınız olsun

canim basladim tedaviye sali gunu ultrason icin cagirdilar ...sen ne alemdesin???

canim basladim tedaviye sali gunu ultrason icin cagirdilar ...sen ne alemdesin???

nasıl olim işte negatif sonucun şokunu atlamaya çalışıyorum.bizim embriyolar pgt giriyor malum.tam sağlıklı embriyoyu buluk derken oda tutmadı.inşallah güzel haberlerini alırız.kocaman öpa.s.

3 sefr tupbebk tedavısı gordum ama ıkısı dışgebelıkle sonuclandı dıgerı tutmadı zaten bakalım kısmte 4.ye allah buyuk durum bu kızlar

nasıl olim işte negatif sonucun şokunu atlamaya çalışıyorum.bizim embriyolar pgt giriyor malum.tam sağlıklı embriyoyu buluk derken oda tutmadı.inşallah güzel haberlerini alırız.kocaman öpa.s.

cok uzuldum canim ben sizlerin sonuclarini gorunce umutlanamiyorum...yeniden ne zaman denemeyi dusunuyorsun???

maddi manevi kendimizi toplayınca denemeyi düşünüyoruz canım.hiç olmazsa korkusu var hep içimizde.canım iyiki böyle siteler varda olumlu sonuç alan arkadaşlarımız umutlarımı yeşertmemize yardımcı oluyo.hele civcivin olayı beni çok etkiledi.bu bi mucize gibi.bizim bebeğimizinde geleceği bi zaman var inşaallh.bu ay güzel haberlerini bekliyoruz.kocaman öptüm

X