Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi kizlar tup bebek yaptiran herkes oylasin ve basari orani nedir anlayalim...
Mehay;anladığım kadarıyla sen çok stres yapıyorsun,bende öyleydim canım.Sana tavsiyem lütfennn ama lütfen rahat ol.Sakın buradaki olumsuz sonuçlar seni etkilemesin.Olumlu düşünce çoook önemli...
mehaycım canım nasılsın?tüp bebek tedavisi nasıl gidiyo?ne aşamadasın?hiç ultrason yapıldımı?inş olumlu sonuçlanırda sağlıkla sıhhatle bebişlerine kavuşursun.pink rose canım sen nerde tedavi oluyordun.hepsini aynı yerdemi yaptırdın?hepinize öpücükler ve sevgiler...
ben ilk iki micromu amerikan hast de sonrakileri süleymaniyede denedim canım şimdide beklemedeyim bursa yı düşünüyorum..acıbadem olabilir..hayırlısı inşşş..hepimiz için...:1hug:
bende oyladım canım mehayım..4 negatif micro 5. sinde olucak inşşşş...
mehaycım canım nasılsın?tüp bebek tedavisi nasıl gidiyo?ne aşamadasın?hiç ultrason yapıldımı?inş olumlu sonuçlanırda sağlıkla sıhhatle bebişlerine kavuşursun.pink rose canım sen nerde tedavi oluyordun.hepsini aynı yerdemi yaptırdın?hepinize öpücükler ve sevgiler...
canim basladim tedaviye sali gunu ultrason icin cagirdilar ...sen ne alemdesin???
nasıl olim işte negatif sonucun şokunu atlamaya çalışıyorum.bizim embriyolar pgt giriyor malum.tam sağlıklı embriyoyu buluk derken oda tutmadı.inşallah güzel haberlerini alırız.kocaman öpa.s.