Gebeliğe Hazırlık Kızlar tuhaf gelicek ama kusura bakmayın lütfen kadının boşalması hamileliğe engel mi acil yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

slnanmd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2024
25
3
21
Kızlar tuhaf gelicek ama kusura bakmayın lütfen kadının boşalması hamileliğe engel mi acil yardım

Keşke biraz daha olgunlaşıp gelişmeyi bekleseniz çocuk için. Çok bilgisiz ve genç kalıyorsunuz :KK43: Onunla nasıl bir ilgisi olabilir sizce ? Gebelik için erkeğin orgazm olması gerekirken kadının da tam tersi olmaması gerektiğini mi düşünüyordunuz cidden ?

Kızlar bişey sorucam kusura bakmayın lütfen biraz özele kaçıyor kadının boşalması hamileliğe engel mi istemsizce başıma geldi
Yani okey ülkede cinsel eğitim çok iyi değil ama orgazm olmanıza "istemsizce başıma geldi" demek, bunun gebeliğe engel olacağını düşünmek biraz fazla uç değil mi?

Keşke biraz daha olgunlaşıp gelişmeyi bekleseniz çocuk için. Çok bilgisiz ve genç kalıyorsunuz :KK43: Onunla nasıl bir ilgisi olabilir sizce ? Gebelik için erkeğin orgazm olması gerekirken kadının da tam tersi olmaması gerektiğini mi düşünüyordunuz cidden ?
Bunu savunan baaaazi erkekler var. Kendisini yetersiz hissetmek adına böyle bi gerekçeyi savunuyolarmis 🤦‍♀️

Bazı durumlar kafamı karıştırıyor sadece 6 aylık evliyim

Kımı olamıyor şikayetçi kımı oluyor şikayetçi😂😂
Arastırmalara gore orgazm olan kadınlar daha rahat hamilelik gecırıyor kalıyor. Yanı durmak yok yola devam

X