Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol inşaallah Allah isteyen herkese anneliği nasip etsinBacım iş üstündeydin galiba acil felan yazmışsın 1 buçuk saat sonra gördüm biraz geç kalmış olabilirim kusura bakma. Cevap HAYIR.
Yani okey ülkede cinsel eğitim çok iyi değil ama orgazm olmanıza "istemsizce başıma geldi" demek, bunun gebeliğe engel olacağını düşünmek biraz fazla uç değil mi?Kızlar bişey sorucam kusura bakmayın lütfen biraz özele kaçıyor kadının boşalması hamileliğe engel mi istemsizce başıma geldi
Bunu savunan baaaazi erkekler var. Kendisini yetersiz hissetmek adına böyle bi gerekçeyi savunuyolarmisKeşke biraz daha olgunlaşıp gelişmeyi bekleseniz çocuk için. Çok bilgisiz ve genç kalıyorsunuz Onunla nasıl bir ilgisi olabilir sizce ? Gebelik için erkeğin orgazm olması gerekirken kadının da tam tersi olmaması gerektiğini mi düşünüyordunuz cidden ?
Bazı durumlar kafamı karıştırıyor sadece 6 aylık evliyimKeşke biraz daha olgunlaşıp gelişmeyi bekleseniz çocuk için. Çok bilgisiz ve genç kalıyorsunuz Onunla nasıl bir ilgisi olabilir sizce ? Gebelik için erkeğin orgazm olması gerekirken kadının da tam tersi olmaması gerektiğini mi düşünüyordunuz cidden ?
Evet bu yüzden biraz kafam karıştıBunu savunan baaaazi erkekler var. Kendisini yetersiz hissetmek adına böyle bi gerekçeyi savunuyolarmis
Çok acilmiş hmmm orgazm olursan şirinleri göremezsin saçmalama istersenKızlar tuhaf gelicek ama kusura bakmayın lütfen kadının boşalması hamileliğe engel mi acil yardım
Yiter ya bıhtık ya açıp cinsel hayat dersi vereceğim yetti gayrıyaw banlatmayın beni ya
Ya sen bu kocadan bebek yapma Allah aşkınaBazı durumlar kafamı karıştırıyor sadece 6 aylık evliyim
Zoom uzerınden cınsel ders verılır hagnımmmYiter ya bıhtık ya açıp cinsel hayat dersi vereceğim yetti gayrı
bu kadar da olmaz ama yahu cidden olur mu?Yiter ya bıhtık ya açıp cinsel hayat dersi vereceğim yetti gayrı
bi o eksikti ya hsfhshfhdhfZoom uzerınden cınsel ders verılır hagnımmm
Bı o kaldı ama cok garıp sorular var. Ahhh haydar dumen ahh erken kaybettık senıbi o eksikti ya hsfhshfhdhf
ya ben çok şaşırıyorum bu kadar cahillik olabilir mı diye. akıla mantığa sığdıramıyorum bu sorularıBı o kaldı ama cok garıp sorular var. Ahhh haydar dumen ahh erken kaybettık senı
Egıtım sart bacım.ya ben çok şaşırıyorum bu kadar cahillik olabilir mı diye. akıla mantığa sığdıramıyorum bu soruları