Kızlar tsh 2.60 ile hamile kalınmaz mı

Hayirligunler678

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2024
883
242
23
Herkes tsh hormonu 2.50 mim altında olması lazım bilmem ne diyor. Doktorum değerin normal dedi. Ama burda bazısı 2.50 ve altı olacak diyor. Çocuğum olmaz mı

Herkes tsh hormonu 2.50 mim altında olması lazım bilmem ne diyor. Doktorum değerin normal dedi. Ama burda bazısı 2.50 ve altı olacak diyor. Çocuğum olmaz mı
Ben de tiroit ilacı kullanıyorum hamile kalabilmek için 2,5 in altına 4ün de üstüne çıkmamaya çalışıyorum. Henüz kalamadım o ayrı

Merhaba,bu değer kesinlikle gebe kalmaya engel değil. Eğer guatrla ilgili bir probleminiz yoksa bir sıkıntı yaşamazsınız🌸 tsh gebelik sürecinde önemli bir hormon ve doktorlar genelde 2 ve altında olmasını istiyor. O da bebeğin gelişimini olumsuz yönde etkilemesin diye. Ben 3.60la tüp bebek transferi oldum,ilaçlarıma düzenli devam ediyorum şuan 7 aylık hamileyim ve değerim1.60larda. ilaç kullanmaya başlamanızla beraber değeriniz hızlıca düşecektir. Hatta belki değeriniz yüksek olmadığı için doktorunuz ilaç bile başlatmayabilir. Kendinizi bunun için strese sokmayın ,bu değer çocuk sahibi olmanıza engel olacak bir değer değil😊

Ben 2ye düştüğünde hamile kalmıştım. Öncesinden 4.5tu. Ama 2.60ın da yüksek olduğunu düşünmüyorum.

Gebe olmayan bir insan için üst sınır 4 diye biliyorum. Ama gebelik oluştuğunda 3 değerini doktorlar yüksek diyor. İlk tremaster da 2.5 altında olmasını istiyorlar. Benim 2.6 doktorum ilaç başlatmadı. Folic us Plus kullanıyorum folik asit için. O yeterli olur dedi. Siz gebelik düşünüyorsanız zaten folik asit almaya başlamanız lazım.

Gebe olmayan bir insan için üst sınır 4 diye biliyorum. Ama gebelik oluştuğunda 3 değerini doktorlar yüksek diyor. İlk tremaster da 2.5 altında olmasını istiyorlar. Benim 2.6 doktorum ilaç başlatmadı. Folic us Plus kullanıyorum folik asit için. O yeterli olur dedi. Siz gebelik düşünüyorsanız zaten folik asit almaya başlamanız lazım.
Pkosum ve doktorum sadece Pcos ilaçları verdi folik asit vermedi

Tsh 2.50 altında olması isteniliyor. Gebeliğin ilk aylarında bebekte triod bezi olmaz anneden kullanır hormonu. Gebe kalmaya engel değil. Ama gebe kalırsan bebeğin gelişimini etkiler. Tsh testini veröeden önce geceden su dahil içmemeniz gerek. Aç karnına verin. Su bile hormonları etkiliyor.

X