Kızlar, transfer sonrası gebelik belirtileriniz neydi? Kaçıncı gün test yaptınız?(5. Gün Embriyosu)

Hayırlı olsun
Bebeginiz sımsıkı tutunup sağlıcakla dünyaya gelsin inşallah
Ben 2 adet 5.gün embriyosu transferi olmuştum
İlk 3 gün hiç belirtim olmadı 4.gunden sonra gaz şikayetim ve adet belirtileri başladı
Transferin 5.gunu test yapmak zorunda kaldım hayalet çizgi gördüm
6.gün lekelenmem oldu ama testim yine pozitifti
7 ve 8.günler koyulaşma takip ettim 9.gün kan verdim
12.gün doktor muayeneye çağırdı ve kese gördüm

Hayırlı olsun
Bebeginiz sımsıkı tutunup sağlıcakla dünyaya gelsin inşallah
Ben 2 adet 5.gün embriyosu transferi olmuştum
İlk 3 gün hiç belirtim olmadı 4.gunden sonra gaz şikayetim ve adet belirtileri başladı
Transferin 5.gunu test yapmak zorunda kaldım hayalet çizgi gördüm
6.gün lekelenmem oldu ama testim yine pozitifti
7 ve 8.günler koyulaşma takip ettim 9.gün kan verdim
12.gün doktor muayeneye çağırdı ve kese gördüm
Âminnn canım Allah razı olsun. Benim bu gün transferimin 3. Günü. Karın ağrısı, kasıklarımda ağrı,koku hassasiyeti ve kasıklarımda iğne batıyormuş gibi his var korkuyorum. Adet olacakmışım gibi hissediyorum

Kızlar, transfer sonrası ne zaman test yaptınız? Belirtileriniz nelerdi?
(5. Gün embriyosu)
Merhaba, inşallah pozitif sonuç alırsınız.
Benim bel ağrısı dışında hiç belirtim yoktu.
Ben meraktan 3. Gunden itibaren test yapmaya baslamistim.( Ama bunu tavsiye etmiyorum ben negatif gördüğümde tarihin daha erken olduğu bilincinde olarak hic uzulmemistim) 5. Günde erken gebelikte testinde pozitifi gördüm gün gun yapmaya devam ettim. 10. Günde kan verdim birde 12. Günde.
6. Haftaya kadar da hic bir belirti yaşamadım aramadimda sadece bolca keyif yaptim dinlenerek 🥰

Merhaba, inşallah pozitif sonuç alırsınız.
Benim bel ağrısı dışında hiç belirtim yoktu.
Ben meraktan 3. Gunden itibaren test yapmaya baslamistim.( Ama bunu tavsiye etmiyorum ben negatif gördüğümde tarihin daha erken olduğu bilincinde olarak hic uzulmemistim) 5. Günde erken gebelikte testinde pozitifi gördüm gün gun yapmaya devam ettim. 10. Günde kan verdim birde 12. Günde.
6. Haftaya kadar da hic bir belirti yaşamadım aramadimda sadece bolca keyif yaptim dinlenerek 🥰
Çok teşekkür ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllah ☺️ Ben de sabırsızım ve 3. Günden beri test yapıyorum hafif çizgi çıktı dün bu gün (4. Gün) biraz daha silik sanırım bu iğne etkisiydi. Erken olduğunun ben de bilincindeyim o sebeple stres yapmadım. Ama beklemek çok zor. İnşaAllah pozitif olur.🥰💕🌹

Eklentiler

• 2981A9C7-CC00-4418-86DE-BB8F5EEA8737.webp
    2981A9C7-CC00-4418-86DE-BB8F5EEA8737.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 364
Bugun 5.gunum ilaclardan dolayimi bilmiyorum kocaman gergin bir gobek birde rahom tarafinda arada olan agrilardan baska belirti yok lekelenmesi olan varmi

Back
X