- 26 Nisan 2022
- 1.468
- 1.647
- 83
- 35
- Konu Sahibi mavibirmasal
Kızlar, transfer sonrası ne zaman test yaptınız? Belirtileriniz nelerdi?
(5. Gün embriyosu)
(5. Gün embriyosu)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Âminnn canım Allah razı olsun. Benim bu gün transferimin 3. Günü. Karın ağrısı, kasıklarımda ağrı,koku hassasiyeti ve kasıklarımda iğne batıyormuş gibi his var korkuyorum. Adet olacakmışım gibi hissediyorumHayırlı olsun
Bebeginiz sımsıkı tutunup sağlıcakla dünyaya gelsin inşallah
Ben 2 adet 5.gün embriyosu transferi olmuştum
İlk 3 gün hiç belirtim olmadı 4.gunden sonra gaz şikayetim ve adet belirtileri başladı
Transferin 5.gunu test yapmak zorunda kaldım hayalet çizgi gördüm
6.gün lekelenmem oldu ama testim yine pozitifti
7 ve 8.günler koyulaşma takip ettim 9.gün kan verdim
12.gün doktor muayeneye çağırdı ve kese gördüm
Merhaba, inşallah pozitif sonuç alırsınız.Kızlar, transfer sonrası ne zaman test yaptınız? Belirtileriniz nelerdi?
(5. Gün embriyosu)
Çok teşekkür ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllahMerhaba, inşallah pozitif sonuç alırsınız.
Benim bel ağrısı dışında hiç belirtim yoktu.
Ben meraktan 3. Gunden itibaren test yapmaya baslamistim.( Ama bunu tavsiye etmiyorum ben negatif gördüğümde tarihin daha erken olduğu bilincinde olarak hic uzulmemistim) 5. Günde erken gebelikte testinde pozitifi gördüm gün gun yapmaya devam ettim. 10. Günde kan verdim birde 12. Günde.
6. Haftaya kadar da hic bir belirti yaşamadım aramadimda sadece bolca keyif yaptim dinlenerek![]()
Maalesef yükselmiyor, yükselse de düşük değerle başlayanlar sağlıksız olabiliyor. Ben yaşadım aynısını. Negatif oldu. 5. Gün embriyosu en geç 9. Gün çıkmış oluyor.Kızlar, 10. Gün kan verdim 2 çıktı. Sizce yükselir mi ? Midem de bulanıyor![]()
Teşekkür ederim İnşaAllah öyle olmazMaalesef yükselmiyor, yükselse de düşük değerle başlayanlar sağlıksız olabiliyor. Ben yaşadım aynısını. Negatif oldu. 5. Gün embriyosu en geç 9. Gün çıkmış oluyor.
Kızlar, transfer sonrası ne zaman test yaptınız? Belirtileriniz nelerdi?
(5. Gün embriyosu)
Merhaba benimde transferim yeni oldu 5. Gündeyim bende yarından itibaren idrar testi yapacağım :)Kızlar, transfer sonrası ne zaman test yaptınız? Belirtileriniz nelerdi?
(5. Gün embriyosu)
Merhaba canım yaptın mı test benimde cuma transfer yapıldıMerhaba benimde transferim yeni oldu 5. Gündeyim bende yarından itibaren idrar testi yapacağım :)
Yaptım canım bugün 6.gün çok belirgin çıkınca bi kana baktırmak istedimMerhaba canım yaptın mı test benimde cuma transfer yapıldı
Ay kuzum maşallah kanda da güzel değerler görürsün inşallah çok sevindimYaptım canım bugün 6.gün çok belirgin çıkınca bi kana baktırmak istedim
MaşaAllah canım hayırlı olsunYaptım canım bugün 6.gün çok belirgin çıkınca bi kana baktırmak istedim
Baktırdım 31. İnşallah olmuştur çok erken dahaMaşaAllah canım hayırlı olsun![]()
Transfer günü harriç bugün 6.günüm ve kan testi 31 çok teşekkür ederim dayanamadım aslında test günüm cuma günüydüAy kuzum maşallah kanda da güzel değerler görürsün inşallah çok sevindimtransferin yapıldığı günden itibaren mi saydın hariç mi 6.gun
Ay canım ne güzel senin adına çok sevindim darısı inan isteyen ve benim başımaTransfer günü harriç bugün 6.günüm ve kan testi 31 çok teşekkür ederim dayanamadım aslında test günüm cuma günüydü![]()