kızlar topuklu ayakkabının topuğunu kısaltılır mı ?

semiha91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
474
1
kızlar merhaba bi sorum olcak topuklu ayakkabı almıstım cok begendigim için eve attım ama gün geldi giymek için cıkardım ama boyum uzun duruyor yakkısmadı bana giyemiyorum acaba topugu kısaltılır mı ? daha önce yaptıran varmı ayakkabıyla oynanır mı ne derseniz ucu yere degiyor zaten platform degil umarım yardımcı olursunuz

platform olmadığı için kısalttırabilirsin. platform olsaydı alt tabana sert plastik taban geçirtebilirdin. arkadaşım yapmıştı :)

platform olmadığı için kısalttırabilirsin. platform olsaydı alt tabana sert plastik taban geçirtebilirdin. arkadaşım yapmıştı :)
:) ay yaptırabilirim yani o zman bu daha iyiymiş ayakkabıyı aldım boyu sorun etmem sandım ama dısardan öle olmuyor inşallah istedigm gibi yaparlar kırılma falan olmaz degilmi öne dogru ayak yatmaz inşallah seklinide bozarsam hiç işe yaramaz :)

platform olsaydı en fazla 2 cm kısalttırlardı ama platform olmadığı için herhangi bir sorun yaşıycagını sanmıyorum. ama yıne de dikkatli fazla kısalttırıp ayakkabından olma :)

platformlarda 2 cm kısaltıyorlar en fazla. ama seninki platform olmadığı için sorun yaşayacagını sanmam yinede dikkat et fazla kısalttırıp ayakkabından olma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…