Kızlar topuklu ayakkabının boyu kesilir mi?

ayakkabı tamircileri bunu halleder diye biliyorum

ayakkabının tabanı uygunsa kesiyorlar.ayakkabı tamiri yapan yerler yapıyor

Kesiliyor evet iyi bir ayakkabıcı bulmanız yapan yapılıyor arkadasım da yaptırmıştı gayette iyydi.

Kesilmez gibi geldi. Yani topuk boyu kısalırsa platform kısmı yüksekte kalmaz mı?

Başlığa bakınca aha arkadaşımı yakaladım dedim, o da geçen topuklu ayakkasını kestirmekle ilgili bişeyler diyodu İçeriği okuyunca anladım o olmadığınızı kesiliyormuş bu arada ben de yeni öğrendim

kesilir ama numarası büyür

Kır düğünleri için plastik ya da slikon topuk aparatları var. Çivi touklar çime batmasın diye, ayakkabıyı bir nevi dolgu toğuğa çeviriyor mis gibi dümdü yürüyorsun. Bence ondan al. Kesilirse ayakkabının burnu havaya kalkar.

Bence kesilemez sonuçta ona göre dizayn ediliyordur ,orantısız olur diye düşünüyorum bilemedim :S

Kesilemez. Kalıbı o topuga göre hazirlanmis çünkü. Topugu kesilse ön platformunun da kisaltilmasi lazım ki dengelesin.
İhtiyacı olan birine verebilirsin.

Evet yapılıyor.. Burun değişikliği , topuk değişikliği herşey yapılıyor. 25 tl.ye yapılıyordu geçen sene.. Ben hem burun kısmındaki sivriliği değiştirdim hem topuğu kısalttım.
Formuda çok rahat oldu. Ama ayakkabınız pahalıysa böyle bir işlem yapmalısınız. Pahalıya geliyor çünkü.

Kesinlikle kesiliyor canım ben daha geçen gün yaptım hem de 4 liraya.platformsuzdu ayakkabım 10cm idi. Kunduracı topuğu kesip 7.5 cm yaptı hiç ama hiiç anlaşılmıyor çok güzel ve çok rahat oldu tam istediğim gibi.ve ayakkabım da pahalı bi ayakkabıydı. O yüzden sevindim yapıldığına.seninki de kesinlikle yapilir ve bozulmaz.sadece platformlular da sorun oluyor .Kunduracını da ii seç

Canım sağol bende biraz önce kunduracıya sordum kesiyoruz dedi yarın gidip kestircem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…